❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bu arada benimki de 60 ile başlıyor normal durum herhalde. Vergi çıkarsa totalde 1660 lira geliyor zaten adamar 15 USD yazmış pakete yine uygun fiyatı. Böyle bir klavyeyi bu fiyata bulamayız normal şartlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o ney oluyor ki
Hocam

Ayrıca 60 ile başlamasının herhangi bir şeye etki ettiğiyle alakalı bir şey bulamadım kim uydurdu çsdfnhljnhlkxfahsad

Siteye mail atmadınız mı?
Attım yine de böyle

Bu arada benimki de 60 ile başlıyor normal durum herhalde. Vergi çıkarsa totalde 1660 lira geliyor zaten adamar 15 USD yazmış pakete yine uygun fiyatı. Böyle bir klavyeyi bu fiyata bulamayız normal şartlarda.

Hocam

Ayrıca 60 ile başlamasının herhangi bir şeye etki ettiğiyle alakalı bir şey bulamadım kim uydurdu çsdfnhljnhlkxfahsad
Bilmiyorum birileri öyle diyordu.

Attım yine de böyle

Bilmiyorum birileri myle diyordu.
Birileri konuştu dediniz görüntü atar mısınız?

Herkesin öyle muhtemelen sorun teşkil ettiği kesin değil.

Ne çok yanlış yanlış bilgilendirme yapmayı seviyorsunuz. Mile kodu 60xx ile başlıyorsa İmile ile geliyor İmile ise anlaşması üzerine kargoyu Sürat kargoya teslim ediyor kargo ise vergisiz bir şekilde elimize ulaştırıyor. Tabii beklenmedik durumlarda ( Sürat kargo teslimat alanı dışında vb. gibi ) PTT'ye teslim edilip vergi çıkartabiliyorlar. Kimse kesin konuşmasın tek diyeceğim bu.

[otomatik birleştirme]1750351359[/otomatik birleştirme]

Hocam [otomatik birleştirme]1750351415[/otomatik birleştirme]
önceki epomaker konularina bakarsan gorursun

Benim kargo havalimanına ulaştı;

Cuma
Haziran 20,2025
02:09:00 Yerel saat
Menşe uluslararası havaalanına ulaştık
Çin

Geri