❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Hacı almaya karar verdim de sea salt mı alsam yoksa flamingo mu karar vermedim. Arkadaş sea salt'ı fena övmüş çok hoşuma gitti övüşü.

Aga klavyenin ekranında bir sorun var ve çözülecek gibi durmuyor. Ekrana herhangi bir animasyonlu gif attığınızda döngüsü devam ederken bir anda ekran beyazlaşıyor ve 1 saniye sonra yine görüntü devam ediyor ancak bu çok sık yaşanıyor. Redditte klavye yazılımı güncellenince düzeleceğine dair bir kaç kişi yazmıştı ancak bu sorun devam ediyor bende. Aynı şekilde bir çok kişinin de bu sorunu güncelleme yaptıktan sonra çözülmemiş. Bunun dışında kullabileceğiniz animasyonların sayısı çok az

işlemci sıcaklığını nasıl yansıtabiliriz ekrana, hem sıcaklığı hem kullaınmı 0 diyor. kılavuzu okudum ama buna dair bir şey göremedim. birde yanına ekran kartınıda koyabilir miyiz acaba

Bende GamPower Calypso Optik Blue Switch klavye vardı. Şimdi Wistheria Linear switch aldım. Ancak bu switch'in sesi bana neredeyse yok denecek kadar az geldi. Plastik kalitesi ortalama, tuşa basarken 'click' sesi gelmiyor; doğrudan aşağıya doğru kayıyor.
Optik Blue switch'ten geçince Wistheria Linear bana çok sessiz hissettirdi. Tuşlara basarken neredeyse hiç ses çıkmıyor. Bu da önceki deneyimime göre oldukça farklı ve alışması zaman alacak gibi görünüyor

Aga şimdi farkettim tacticle seçmeme rağmen Sea Salt Silent olarak gözüküyor siparişte 1 hafta da oldu siparişi çıkalı kargoya verilmedi daha hay şansıma

Beyler bu dynatab 75x olayı ne ekranı var diye mi bu kadar rağbet görüyor manyetik değil rate polling düşük switch kalitesini bilmiyorum ama kablosuz birde bazı artı noktalari var ama FPS oyunu oynayanlar icin vter ATO87 çok daha mantıklı bir seçenek kağıt üzerinde 8k rate manyetik switch düşük gecikme hassasiyet ayarı diye belirtiyor açıkçası ben pek anlamadım bu işi ama vter çektim bı tane :D
bende öyle düşünürekten ato87 çektim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatı yüzünden almayacak da bir ton insan var F75 neden devasa market oluşturdu fiyatı uygundu çünkü ama bu ürünün fiyatı yerine adam daha ucuza gidip klavye alabiliyor. Demek istediğim çok da şeyini çıkarmayalım
f75 ile arasında 250 tl yok mu la

klavye 27 dolardan pahalı arkadaşlar nasıl alıyosunuz tam olarak gümrükten nası geçicek_???

Öncelikle kesinlikle vergisiz gelecek diye bir şey yok bunun bilincinde olun. Sorumluluk sizin ancak benim verdiğim siparişlerde ve forumdaki çoğu arkadaşın siparişinde vergi çıkmadı bilginiz olsun. Ayrıca sipariş verdikten sonra Epomaker'a mail atmayı unutmayın.

''NABI'' Kodu ile 32 dolar.

Epomaker Wisteria Tactile

Sea Salt Silent

Epomaker Wisteria Switch (Linear)

Epomaker Flamingo Switch

Bilgilendirme:
Konu çok tekrara düştüğü için genel bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Öncelikle sanırsam çoğu kişinin siparişi YunExpress şirketine verildi ancak bazı arkadaşların siparişleri Yanwen isimli kargo şirketine temsil edilmiş. Siparişi Yanwen'e verilenler için konuşuyorum kesin olmamakla beraber vergi ihtimali çıkması çok yüksek bilginiz olsun. Şimdi herkesin sorduğu (YunExpress) İmile ve Palexpress'ten bahsedeyim öncelikle yine söylüyorum kesinlikle vergi çıkmayacak diye bir şey yok bu bir tarafta dursun ancak ben , @sendegitunutbeni ve diğer arkadaşların tecrübesi ile beraber önceki YunExpress ile gelen siparişlerimizin çoğunda vergi çıkmadı. YunTrack sitesine takip kodunuzu girdiğinizde üst kısımda ''Last Mile Tracking'' isimli bir taraf var onun altında 60xx ile başlayan veya PalTR ile başlayan bir kod göreceksiniz göremediyseniz daha sisteme kod işlenmemiştir bekleyin 1 gün içerisinde sisteme işlenir. İşte asıl sorulan kısım burası İmile ve PalExpress öncelikle 60xx ile başlayan İmile ile gelir , PalTR ile başlayan PalExpress ile gelir. Sorumluluk almamak için kesinlikle vergisiz gelir diye bir şey söyleyemem ancak dediğim kodlar ile başlayan kargolar çoğunlukla vergisiz geldi beklenmeyen durumlar hariç (dağıtım bölgesi dışı vb.) . Size de söyleyeceğim yok İmile ile gelen kargoda vergi çıkar , PalTR yazıyorsa kesinlikle vergisiz gelir diyenlere aldırış etmeyin tek yapacağımız maili atıp paşa paşa 15 gün beklemek.
mail olarak ne attınız hocam?

Geri