Ben 17 dolar ödedim ztnürünün fiyatına zaten 30 euro altı para ödedik 32 dolar 27 euro para yapıyor en kötü onu ibraz edip onun üstünden vergi ödenir
o tamam da bazen ana fiyat üzerinden hesaplıyorlar indirimsiz halinden inş öyle yapmazlarBen 17 dolar ödedim ztn
İns da yanwende vergi çıkmamıştı bı 2 hocama adlarını unuttum ama bı bakiyimo tamam da bazen ana fiyat üzerinden hesaplıyorlar indirimsiz halinden inş öyle yapmazlar
hayırlısı demek lazım heyecanla bekliyoruz yanwenle teslim edilenler yazdıkça anlaşılır durumİns da yanwende vergi çıkmamıştı bı 2 hocama adlarını unuttum ama bı bakiyim
Çok anlamıyorum buradan var mı şu kombinasyon dediğin?Klavyeyi windows moda alman gerek kitapçığında kısa yolu yazar
Hangisi olduğunu anlamadım epomakera sormak lazımÇok anlamıyorum buradan var mı şu kombinasyon dediğin?
![]()
Şuam senin klavye mac modda geri windowsa almak lazım win tuşu alt olarak çalışıyorsaHangisi olduğunu anlamadım epomakera sormak lazım
Unlock win key yazan kombinasyonu dene bi
Pairing yaptınmıBeyler benim klavye geldi ama sadece kabloda çalışıyor diğer modlara gecmiyor kablo takılıyken de 2.4 ve BT çalışıyor pil de problem var anlamadım ya
Sınır yokKişi başı kaç tane alinabiliyor arkadaşlar
2-3 kişiyse yine iyi rakam patpata sarıp göndermişler ben daha korunaklı gondermelerini beklerdim2 3 kişide hasarlı ürün gelmiş kötü durum.
Gümrükten sorunsuz geçmesi için kişi başı kaç tane alabilirim.
Hocam o modlara hiç geçmiyor sıkıntı orda .yani moda geçince klavye açılır bunda açılmıyor şarj uygulamada 0 olarak gözüküyor klavyenin menüsünde 100 olarak gözüküyor .Kablo takılıyken 2.4 yada BT ye baglaniyor sıkıntı yok pil ile alakalı sorun sanırım bir de saat 45:85 olarak gozukuyor bu da garip geldi yazılımsal mi hata diye güncelleme sıfırlama her şeyi denedim bir de bakalım yazdım siteyeHangisi olduğunu anlamadım epomakera sormak lazım
Unlock win key yazan kombinasyonu dene bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuam senin klavye mac modda geri windowsa almak lazım win tuşu alt olarak çalışıyorsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pairing yaptınmı