❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Beyler benim klavye geldi ama sadece kabloda çalışıyor diğer modlara gecmiyor kablo takılıyken de 2.4 ve BT çalışıyor pil de problem var anlamadım ya

2 3 kişide hasarlı ürün gelmiş kötü durum.
Gümrükten sorunsuz geçmesi için kişi başı kaç tane alabilirim.

Beyler benim klavye geldi ama sadece kabloda çalışıyor diğer modlara gecmiyor kablo takılıyken de 2.4 ve BT çalışıyor pil de problem var anlamadım ya
Epomaker'a ulaşın.

Çok anlamıyorum buradan var mı şu kombinasyon dediğin?

Hangisi olduğunu anlamadım epomakera sormak lazım
Unlock win key yazan kombinasyonu dene bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuam senin klavye mac modda geri windowsa almak lazım win tuşu alt olarak çalışıyorsa

Pairing yaptınmı

Kişi başı kaç tane alinabiliyor arkadaşlar

Şuam senin klavye mac modda geri windowsa almak lazım win tuşu alt olarak çalışıyorsa

Pairing yaptınmı
Hocam o modlara hiç geçmiyor sıkıntı orda .yani moda geçince klavye açılır bunda açılmıyor şarj uygulamada 0 olarak gözüküyor klavyenin menüsünde 100 olarak gözüküyor .Kablo takılıyken 2.4 yada BT ye baglaniyor sıkıntı yok pil ile alakalı sorun sanırım bir de saat 45:85 olarak gozukuyor bu da garip geldi yazılımsal mi hata diye güncelleme sıfırlama her şeyi denedim bir de bakalım yazdım siteye

Geri