❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

animasyon seçerken dikkat edin gereğinden büyük animasyon eklerseniz ekrana yazılımsal olarak bozuluyor hala düzeltemedim supportu bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk sahibindenmi burası nasıl reportluyoruz seni
Önce yazdığımı düzgün oku.
Ben satmıyorum.
Ben kendime uygun fiyattan satın aldım. Eğer pudding keycaps arayan varsa diye nasıl alındığını söyleyeceğim... "TEMU'DAN"

animasyon seçerken dikkat edin gereğinden büyük animasyon eklerseniz ekrana yazılımsal olarak bozuluyor hala düzeltemedim supportu bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk sahibindenmi burası nasıl reportluyoruz seni
Düzelirse haber et knk bazı klavyelerin resetleme kombinasyonu oluyor onu dene

Sahibindene girip fiyatlara bakıyım dedim killet uçmuş. Kime kakalasak diye bakıyorlar.

Önce yazdığımı düzgün oku.
Ben satmıyorum.
Ben kendime uygun fiyattan satın aldım. Eğer pudding keycaps arayan varsa diye nasıl alındığını söyleyeceğim... "TEMU'DAN"
Dmden link atar mısın , eyvallah

Bu konu niye bukadar yorum oldu bişi mi kaçırdım . Klavyeyi baktımda pek beğenmedim

Arkadaşlar lütfen birisi özet geçebilir mi çok fazla mesaj var kafam karıştı. Yunexpress mi yok yanwenle mi gelmesi gerekiyor vergi çıkmaması için herkes başka bir şey söylemiş.

Arkadaşlar lütfen birisi özet geçebilir mi çok fazla mesaj var kafam karıştı. Yunexpress mi yok yanwenle mi gelmesi gerekiyor vergi çıkmaması için herkes başka bir şey söylemiş.
usta ikisinde de vergi ihtimali var, benim bildiğim yanwende çıkma ihtimali yunexpress'e göre daha yüksek

merhabalar klavyeyi bende satın aldım. 2.4 ghz ile bağlandığımda yaklaşık 5 dk da şarjı %50 azaldı bu normal mi? bunun bataryası 10000 mah değil mi

Geri