❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Para ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse 1300 TL'ye rulet çevirmişiz gibi oldu para da yandı sanırım artık unutayım gitsin
Ben 3000 TL civarı almıştım para gitti iade edicke halleri yok

Benim enter basmıyordu heriflerle baya konuştum falan araya bunu yazmışlar haberiniz olsun.

Ekler

• Screenshot_20250709_173523_Gmail.webp
    Screenshot_20250709_173523_Gmail.webp
    67.1 KB · Hit: 81
Bu bilgiyi çok önceden verdiler zaten hocam biliyoruz evet. Yun Express kargo göndermiyor artık TR'ye
Konuyu takip etmiyordum çok pardon.Benim arkadaşında gelmedi bu arada ve benden 6 7 saat sonra sipariş vermiştir hani.Cidden çok üzücü.Benim neter olayı hakkında yazdıkları koparttı bu arada baksanıza.Destroy falan diyor 10 like a destroy videosu gelir.

Ekler

• Screenshot_20250709_173753_Gmail.webp
    Screenshot_20250709_173753_Gmail.webp
    101.8 KB · Hit: 44
Konuyu takip etmiyordum çok pardon.Benim arkadaşında gelmedi bu arada ve benden 6 7 saat sonra sipariş vermiştir hani.Cidden çok üzücü.Benim neter olayı hakkında yazdıkları koparttı bu arada baksanıza.Destroy falan diyor 10 like a destroy videosu gelir.
kanka önceki fotoları kullansan acaba iş yaapr mı

Olm ben ilkokulu zor bitirdim şunları tr ye çevirip atsanıza :D

yunexpres ve imile olanlar dışnda hepsi geçiyor kanka, bu umursamaz 2 firma yüzünden millet bekliyor, bizim gümrükten daha kötü olmayı başardılar belki de. Sizin için hayırlı olsun ama şunları görüp delirmemek elde değil. 23ünden beri bekleyen 25inden beri bekleyen insanlar var kargo şirketinin umursamadığı için.
Kanka ne olacak bu durum gümrüğe falan gidemiyor muyuz ?

Olm ben ilkokulu zor bitirdim şunları tr ye çevirip atsanıza :D
Knk 10 dolar daha atayım istersen diyor ya da klavyeyi dök parçala video at yenisini gönderem diyor.

kanka önceki fotoları kullansan acaba iş yaapr mı
Nasıl yani?

Klavyeyi tutasım var ama enter fena kanser etti özellikle oyunlarda falan sohbet açmak için laptopdan basıyorum çok kötü.

Knk 10 dolar daha atayım istersen diyor ya da klavyeyi dök parçala video at yenisini gönderem diyor.

Nasıl yani?

Klavyeyi tutasım var ama enter fena kanser etti özellikle oyunlarda falan sohbet açmak için laptopdan basıyorum çok kötü.
kanka burada daha önceki kırma videoları ve fotoğrafları var oradan alıntılasan bence bağlantılı olduğumuzu anlamazlar

Geri