konu aynı değil.konu ayni ya
konu aynı değil.konu ayni ya
yunexpress yunexpress farketmeskonu aynı değil.
kardeşim senin kafanı anlamak zor epomaker ile bir güncelleme var mı diye gelince audio bilgisini niye okuyayım bana ne yunexpressten?yunexpress yunexpress farketmes
konu yunexpress ya bi son 200 sayfa epomskerla alakasi yok zatenkardeşim senin kafanı anlamak zor epomaker ile bir güncelleme var mı diye gelince audio bilgisini niye okuyayım bana ne yunexpressten?
yoruyorsun artık engeli basıyorum sana.konu yunexpress ya bi son 200 sayfa epomskerla alakasi yok zaten
yormalik bir şey yok iyi gunler caticak yer aramayinyoruyorsun artık engeli basıyorum sana.
yormalik bir şey yok iyi gunler caticak yer aramayin
2 günlük adam gelmiş bir şeyden haberi yok anlamakta istemiyor, uğraşmaya değmez he de geç![]()
haklisin hocam2 günlük adam gelmiş bir şeyden haberi yok anlamakta istemiyor, uğraşmaya değmez he de geç![]()
27 saatten ziyahde ayın 27’sinden itibaren demek istememişler mi birisi bu görüntünün ss’ini epomaker’a atsa da epomaker’da aynı şekilde yapsa keşkeArkadaşlar güncelleme geldi ShenzenAudio'dan dediler ki eğer kargonuz için 27 saat içinde herhangi bir gelişme olmazsa pazartesi günü vergi ücretini karşılayarak yeniden gönderim yapacağız krallar yaw hem de vergiyi karşılayacaklarmışAlıntıyı görüntüle