❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Benimkide şimdi geldi istanbul pendiğe,

17 haziranda verdigim siparis bugun elime ulasti

avrasyadan sakaryaya 1 günde geldi. Yardımcı olan arkadaşlara ve konu sahibine tşk ederim.

Urun teslim edilmiş umarım bir problemi yoktur

dostlar klavye ankara'ya dağıtıldı anlık olarak elimde ve hiçbir sıkıntısı yok gibi gözüküyor. hepimize hayırlı olsun. türkçe karakterler için keycap öneriniz var mı acaba?

Klavyeyi teslim aldım fakat 6 ve boşluk LED’i çalışmıyor. Diğer her şey, ekran dahil, sorunsuz. Epomaker nasıl bir çözüm sunar acaba?:cautious:
Alıntıyı görüntüle

Beklenen gün gelecekse , çekilen çile kutsaldır :ROFLMAO:Geldi benim klavye ...

Klavyeyi test ettim çalışmayan tuşum vs hiçbişey yok. ledlerinde hepsi eksiksiz çalışıyor. Şanslıyım :love::love::love:

Arızasız bir şekilde geldi. 1 ay sonra alabildik şükür

@yaman..k Hocam, konu için tekrar teşekkürler, emeğinize sağlık.:) Bu fiyata neredeyse premium bir klavye aldık. Bazılarında kusur olsa da, fiyatı bu kadar uygunken görmezden gelmek gerekiyor. Zaten epomaker de cashback falan yapıyor galiba.

bir tane klavyenin sadece 1 tuşu çalışmıyordu çözdüm
diğer kalanların hiçbirinde sorun yoktu
sadece bir tane siyah almışım keşke hepsini siyah alsaydım
konu sahibine @yaman..k teşekkürler ekstra @sendegitunutbeni
Dostlar hepinize hayırlı olsun , elimden geldiğince destek sağlamaya çalıştım iyi günlerde kullanın. Klavyesi kusurlu gelen arkadaşlara da geçmiş olsun , umarım yenisini gönderirler.

Bütün switch seçeneklerinden aldım kutuyu yeni açma şansım oldu , wisteria olanın tüm switchleri çıkmış nerdeyse diğerlerinde hiçbir sıkıntı yok

Klavyeyi teslim aldım muazzam paketlemişler 10 kat patpata sarmışlar.
15679.webp

boş sohbet etmenin anlamı yok şu andan itibaren zaten herkesinki bir şekilde gelecek ve geliyor. Daha çok ileriye bakalım. Sık sık klavye içini açıp custom layan arkadaşlara sesleniyorum klavyenin içini açıp dikkatli bir inceleme yapar mısınız bu basmama olayına şey mi sebep oluyor acaba PCB nin altındaki yalıtımlar switchi yuvada tutmaya engel olup geri yukarı mı itiyor acaba switchler yalıtım malzemesine batmıyor da geri yerinden mi çıkıyor şuna bir bakın tahminim bu yönde genelde. Elektronik kısmında bir problem varsa belki çözebilirim ama pek klavye customlama geçmişim yok bilenler yaparsa daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkes bundan muzdarip bu tür konulara odaklanırsak bu saatten sonra daha yararlı olacaktır

Bu uygulamayı yükleyemedim ben özel bir link falan mı var . Uygulamayı açıyorum ve ekran gri şekilde kalıyor...

boş sohbet etmenin anlamı yok şu andan itibaren zaten herkesinki bir şekilde gelecek ve geliyor. Daha çok ileriye bakalım. Sık sık klavye içini açıp custom layan arkadaşlara sesleniyorum klavyenin içini açıp dikkatli bir inceleme yapar mısınız bu basmama olayına şey mi sebep oluyor acaba PCB nin altındaki yalıtımlar switchi yuvada tutmaya engel olup geri yukarı mı itiyor acaba switchler yalıtım malzemesine batmıyor da geri yerinden mi çıkıyor şuna bir bakın tahminim bu yönde genelde. Elektronik kısmında bir problem varsa belki çözebilirim ama pek klavye customlama geçmişim yok bilenler yaparsa daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkes bundan muzdarip bu tür konulara odaklanırsak bu saatten sonra daha yararlı olacaktır
Çoğu kişi switch algılamama sorunlarından bahsediyor , şahsen ben PCB'den yani devre kartından kaynaklandığını düşünmüyorum. Dediğiniz gibi yalıtım malzemelerinden kaynaklanıyor olabilir veya kasanın altındaki delikler tam delinmemiş olabilir yalıtkan cımbız , plastik Çubuk ile deliği genişlettiğimizde sorunun çözüldüğünden bahsedenler olmuş.

Ben de kesinlikle PCB den kaynaklandığını düşünmüyorum. Ama alttaki yalıtımlar şüpheli ve evet bir de dediğiniz plastik olayını okudum birkaç sayfa önce. Anti statik cımbız takımı var elimde gelince deneyeceğim hepsini, bakalım plastikte mi sıkıntı var yalıtımda mı yoksa ikisinde de mi

Ben de kesinlikle PCB den kaynaklandığını düşünmüyorum. Ama alttaki yalıtımlar şüpheli ve evet bir de dediğiniz plastik olayını okudum birkaç sayfa önce. Anti statik cımbız takımı var elimde gelince deneyeceğim hepsini, bakalım plastikte mi sıkıntı var yalıtımda mı yoksa ikisinde de mi
Üretim aşmasında switchler manuel olarak yani çalışanlar tarafından takılıyorsa böyle sorunlar olabilir ancak imalatı makinalar yapıyorsa böyle sorunlar olacağını sanmam. Klavye yarın bana da ulaşabilir gibi ufaktan bir göz gezdiririm.

Geri