❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Dostlar hepinize hayırlı olsun , elimden geldiğince destek sağlamaya çalıştım iyi günlerde kullanın. Klavyesi kusurlu gelen arkadaşlara da geçmiş olsun , umarım yenisini gönderirler.
Beyler ekran falan çok kısa sürede kapanıyor bunları driverdanmi halledicez

Arkadaşlar benim de bugün elime ulaştı klavye. Enter ve "9" tuşları sıkıntılı bi algılıyor bi algılamıyor rasgele bi şekilde. Kesin çözüm bulan var mı? Pinleri eğmekten bahsedilmiş ama ne tarafa nasıl anlayamadım

Bende sorun yok @yaman..k @sendegitunutbeni yardımlarınız için teşekkür ederim ama switch yanlış gelmiş telafisi var mu
ne demek hocam epomakera yaz bi denersin sansini ne switch geldi sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar benim de bugün elime ulaştı klavye. Enter ve "9" tuşları sıkıntılı bi algılıyor bi algılamıyor rasgele bi şekilde. Kesin çözüm bulan var mı? Pinleri eğmekten bahsedilmiş ama ne tarafa nasıl anlayamadım
https://forum.donanimarsivi.com/konu/epomaker-dynatab75x-tus-calismama-sorunu-cozumu.1138679/ once sunlari dene

boş sohbet etmenin anlamı yok şu andan itibaren zaten herkesinki bir şekilde gelecek ve geliyor. Daha çok ileriye bakalım. Sık sık klavye içini açıp custom layan arkadaşlara sesleniyorum klavyenin içini açıp dikkatli bir inceleme yapar mısınız bu basmama olayına şey mi sebep oluyor acaba PCB nin altındaki yalıtımlar switchi yuvada tutmaya engel olup geri yukarı mı itiyor acaba switchler yalıtım malzemesine batmıyor da geri yerinden mi çıkıyor şuna bir bakın tahminim bu yönde genelde. Elektronik kısmında bir problem varsa belki çözebilirim ama pek klavye customlama geçmişim yok bilenler yaparsa daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkes bundan muzdarip bu tür konulara odaklanırsak bu saatten sonra daha yararlı olacaktır
yalıtımdan kaynaklı kontrol etmiştim delinmiyor bazı kısımları kendimiz açmamız gerekiyor

Screenshot_2.webp
gümrükten geçti 1 günde benim bir sorun olmadan

Son düzenleme:
Bu şekilde kaldı son olarak ne mesaj geldi ne bişey ne yapmam gerekiyor mail attım fakat hala dönüş olmadı
IMG_2374.webp

Geri