❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Öncelikle, sizi değerli bir müşterimiz olarak gördüğümüzü vurgulamak isteriz ve ürünlerimizi kullanmaya devam etmenizi içtenlikle umuyoruz.

Sorumluluk sahibi bir satıcı olarak, bu gümrükten geçiş sorununu çözmek için elimizden gelen her türlü çabayı gösterdik—lojistik ortaklarımızla defalarca iletişim kurmak dahil. Ancak, gümrük düzenlemelerindeki ani sıkılaştırmalar ve buna bağlı olarak ortaya çıkan yüksek işlem ücretleri, önceden planladığımız lojistik bütçemizin ve operasyonel kontrolümüzün ötesine geçmiştir.

Bu durum nedeniyle, hem sizin hem de şirketimizin daha fazla risk ve kayıp yaşamaması için Türkiye’ye gönderim kanalını geçici olarak kapattık ve 32 ABD doları tutarındaki ödemenizi orijinal ödeme hesabınıza tam iade ettik.

Onay e-postası da tarafınıza gönderilmiştir. Normalde ödemenin 3-5 iş günü içinde hesabınıza geri yansıması beklenmektedir.

Herhangi bir sorun olması halinde lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Gelecekte sizinle daha ilgi çekici ürünler paylaşmayı dört gözle bekliyoruz.

Bu şekilde bir mesaj aldım artık gönderim olmayacakmış değişim ürünleri de dahil olmak üzere o yüzden tam iade talep ettim yapacak bir şey yok

Artık klavye almak için yerli esnaftan 2 katına mı alacağız, başka yer kalmadı mı?

Daha önceki mesajlarımda bir keycaps bir switch için bu kadar uğraşmayın farklı model isteyin diye söylemiştim , herkese geçmiş olsun.

Geri