❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

bataryayı ekranı söküp suya batırdım ve ardından hemen kurulattım hiçbir şey olmadı bende
Bana gelen klavye de sorumlu idi çoğu herkes gibi kendilerine yazdım 50 dolara kadar sitelerinde bir klavye secebilecegimi söylediler ayrıca imha videosunu istediler daha video atmadım

Beyler benim klavye sıkıntılı arada dönüyor falan ben iade ya da değişim istiyecektim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence doğru karar ucuza alip firmaları suistimal eden çok bu forumda yamyam sürüsü :kekw:
Ne diyorsun sen indirim yapıyorlar forumda paylaşılıyor ucuz olduğu için alınır niye gidelim pahalı alalim babasının hayrına indirim yapmıyorlar

Beyler benim klavye sıkıntılı arada dönüyor falan ben iade ya da değişim istiyecektim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne diyorsun sen indirim yapıyorlar forumda paylaşılıyor ucuz olduğu için alınır niye gidelim pahalı alalim babasının hayrına indirim yapmıyorlar
bozulmayan ürünü bozuldu diye firmadan yenisi isteyenlere neden üstüne alındın :kekw: :kekw:

Ben konudan önce almıştım kargoladılar ama gümrük beni korkutuyor. Ek75 kit ile cido aldım ek75 birkaç gündür gümrükte cido daha yolda. Türkiyeye satışın olmaması gümrükte sıkıntı yaratır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,223
Üyeler
183,396
Son üye
rand0m1i
Geri