Bana gelen klavye de sorumlu idi çoğu herkes gibi kendilerine yazdım 50 dolara kadar sitelerinde bir klavye secebilecegimi söylediler ayrıca imha videosunu istediler daha video atmadımbataryayı ekranı söküp suya batırdım ve ardından hemen kurulattım hiçbir şey olmadı bende
Ne diyorsun sen indirim yapıyorlar forumda paylaşılıyor ucuz olduğu için alınır niye gidelim pahalı alalim babasının hayrına indirim yapmıyorlarbence doğru karar ucuza alip firmaları suistimal eden çok bu forumda yamyam sürüsü![]()
bozulmayan ürünü bozuldu diye firmadan yenisi isteyenlere neden üstüne alındınBeyler benim klavye sıkıntılı arada dönüyor falan ben iade ya da değişim istiyecektim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne diyorsun sen indirim yapıyorlar forumda paylaşılıyor ucuz olduğu için alınır niye gidelim pahalı alalim babasının hayrına indirim yapmıyorlar
Hocam siz ucuza alma diyorsunuz o ayrı bir şey olmadan almak ayrıbozulmayan ürünü bozuldu diye firmadan yenisi isteyenlere neden üstüne alındın![]()
![]()
işte ucuza aldıkları için suistimal ediyolar ucuza alip burada pahaliya satacak yaHocam siz ucuza alma diyorsunuz o ayrı bir şey olmadan almak ayrı
Aynısı easysmxte de oldu. Türkün Türkten başka dostu yoktur(!)Türkiye'ye gönderimin kapanmasının sebebi Gaming.gen.TR 'nin isteği olabilir.
gaming.gen.tr
Fiyatlar normal gibi. F/p olarak AK820 Pro(Siyah) ve AK980 iyi duruyor. EPOMAKER RT80 de güzel.
Yaratır tabii ki.Ben konudan önce almıştım kargoladılar ama gümrük beni korkutuyor. Ek75 kit ile cido aldım ek75 birkaç gündür gümrükte cido daha yolda. Türkiyeye satışın olmaması gümrükte sıkıntı yaratır mı?
O zaman eyvahYaratır tabii ki.
Neden yaratsın öyle iş mi olur ? Site sadece şuandan itibaren satmıyor bu olaydan önce alanların sorun yaşacağını düşünümüyorumYaratır tabii ki.