yeni gönderilecek ürün için epomaker he68 lite istemiştim ardından böyle oldu bundan sonra Türkiye'ye kargolamazlar büyük ihtimalSana gelen mesaj yeni gönderilecek ürün için mi? Gümrükteki ürün içinmi
yeni gönderilecek ürün için epomaker he68 lite istemiştim ardından böyle oldu bundan sonra Türkiye'ye kargolamazlar büyük ihtimalSana gelen mesaj yeni gönderilecek ürün için mi? Gümrükteki ürün içinmi
nasıl lavye imha etmenızı istemediler miben de aula f65 siyahından istettim sonuçta beğendiğim bir marka elimde a tuşu çalışmayan diğerinin de enter tuşu sıkıntılı olan 2 dynatab 75x de var totalde 32 dolar on numara alışveriş oldu konu sahibine teşekkür ederim
imha etmedinbiz mi nasılben de aula f65 siyahından istettim sonuçta beğendiğim bir marka elimde a tuşu çalışmayan diğerinin de enter tuşu sıkıntılı olan 2 dynatab 75x de var totalde 32 dolar on numara alışveriş oldu konu sahibine teşekkür ederim
Artık isteyecek bir şey kalmadıimha etmedinbiz mi nasıl
imha etmeden isterim
İmha etmeden ısrarlı bir şekilde mail atarsanız imhasız para iadesi alabilirsiniz belki.imha etmedinbiz mi nasıl
imha etmeden isterim
bataryayı ekranı söküp suya batırdım ve ardından hemen kurulattım hiçbir şey olmadı bendeimha etmedinbiz mi nasıl
imha etmeden isterim
Süpheli evetTürkiye'ye gönderimin kapanmasının sebebi Gaming.gen.TR 'nin isteği olabilir.
gaming.gen.tr
Fiyatlar normal gibi. F/p olarak AK820 Pro(Siyah) ve AK980 iyi duruyor. EPOMAKER RT80 de güzel.
İnanılmaz ya gerçekten inanılmaz komisyonculara bak sen.Türkiye'ye gönderimin kapanmasının sebebi Gaming.gen.TR 'nin isteği olabilir.
Nasıl soktunuz ekran ve bataryayıbataryayı ekranı söküp suya batırdım ve ardından hemen kurulattım hiçbir şey olmadı bende