Neler Yeni

Turkler ne zaman yok olucak

ahmet6761

80+
başlık biraz mantıksız ama asıl demek istediğim kürtler kurdistani kurmak istiyor ve kac yıldır savaşıyor etrafında kurt arkadaşlarım bile onları terörist diyor türkiye (anadolu) başka ülkenin eline geçse bizde mi öyle olucaz ve bir zaman sonra benligimizden çıkıp diğer devletlerde yaşamaktan gurur duyan birimi olcaz yada kurulan devlet turk olduğunu kabullenmeyip başka bir etnik köken oluşturup yola devam mi edecek

DeH$et

80+ Silver
türkiye (anadolu) başka ülkenin eline geçse bizde mi öyle olucaz
Önceden anadoluda Kürdistan yoktu ki yani biz bu topraklari hayalinde Kürdistan onların elinden almadik. Bu yüzden verdiğin örnek yanlis olmus. Bahsettigin kurdistan hayalini kuranlar daha önce var olmamis bi devleti istiyorlar.

Robius

80+ Bronze
Yat uyu liseli

The Semih

80+ Gold
başlık biraz mantıksız ama asıl demek istediğim kürtler kurdistani kurmak istiyor ve kac yıldır savaşıyor etrafında kurt arkadaşlarım bile onları terörist diyor türkiye (anadolu) başka ülkenin eline geçse bizde mi öyle olucaz ve bir zaman sonra benligimizden çıkıp diğer devletlerde yaşamaktan gurur duyan birimi olcaz yada kurulan devlet turk olduğunu kabullenmeyip başka bir etnik köken oluşturup yola devam mi edecek
Zaten benliğimizden çıkmaya başladık, o yüzden soru mantıksız. Anadoluyu ele geçirip sıfırdan başka ırk devlet kurmak 1000 yılda olacak bir şey, hiçbir devlet günümüzde böyle birşeye kalkışmaz. Günümüzde savaşlar ekonomi ve teknolojiyle oluyor, adamlar zaten 100 yıl içinde Türklüğü bozmak için elinden geleni yapıyor ve başarıyorlar, baksana gençler 100 yıldır devlet var sanıyor atası olarak 1 kişiyi görüyor onun ötesini söyleyen görmedim daha. Kısacası benliğimizi kaybetmeye başladık ve 50 yıl sonra bu sorunun cevabını öğrenmiş olursun.

Tarihde Türklüğü yücelten tek kişi Atatürk değilki binlerce yıl önceki hükümdarlar bile bunu söylemiş ama biz sadece 100 yıl önce söylenmiş gibi davranıyoruz. Demek istediğimi anladın mı zaten bizi 100 yıl önce bozdular, şimdide 100 yıl önceki halimizi bozuyorlar.

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Göktuğ Demircan
öncelikle Kürdistan olayından başlayalım öyle bir ülke yok olsaydı ve biz onların elinden alsaydık aldık derdim zamanında birsuru ülke fethettik ve başka devletlerde birsuru ülke fethetti lakin dediğin ülke hiçbir kayıtta yok sadece özerk bölge var Irak'ta okadar o da adı üstünde bölge yani bir ülke değil

ikinci olarak benlik kısmına gelelim bence zaten Türkler bu son siyasi olaylar doğrultusunda zaten yavaş yavaş çıkmaya başladılar İslam'ın kabulü bazı siyasal partiler ve insanların hiçbir şeye objektif olarak bakmaması nedeni ile olduğunu düşünüyorum örnek vermek gerekirse sosyal medyada bir kesim "niye kimse ayaklanmıyor ya" diyor. sen burjuva mısın? sen neden bunu diyorsun da ayaklanmıyorsun? kimse geçmişini doğru düzgün bilmiyor ki çünkü araştırmıyorlar Türklüğü sadece Osmanlı ile bağdaştıran bir kesim var ben Osmanlı torunuyum vb. diyorlar hayır arkadaşım senin Osmanlı sülalesi ile ne alakan var ki? Osmanlı'da belirli bir zamandan sonra türk gelin almayı bırakıyorlar zaten e doğan padişahta kırma oluyor ve böylece gidiyor bu ailenin asil bir kanı kalmıyor Türklükleri de kalmıyor ha sen dersen Türklük sadece kan ile olmaz eh bu adamların da çok türk gelenek görenek ve davranışlarına sahip olduğunu düşünmüyorum

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Zaten teröristan kurmak isteyenler belli, itrail kemikseverleridir. TÜRK milleti Allah'ın izniyle kıyamete kadar var olacaktır. Yazdığın bazı ifadeler çaktırmadan terörü temize çıkarır, PKK ne zamandan beri Kürt kardeşlerimizi temsil eder oldu, Türkiye de yaşayan kürt kardeşlerimizi pkk teröristleri ile karıştırma sakın..!

aakif

80+ Bronze
Ahmet amaç ne birader senin garip garip konular açıyorsun ne olsun istiyon çözemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,433
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom