Neler Yeni

Türknet | 100 Mbps destekleyen altyapı

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben Bingölde yaşıyorum ve küçük bir şehir olduğundan dolayı baya internet problemleri çekiyordum,16 mbps destekleyen uydu internetine 80 tl veriyordumki bunuda adam akıllı veremiyorlardı.

Geçen binanın yanında kazı olduğunu farkettim ama anlamadığım için sallamadım açıkcası,bugün öylesine girip Türknet altyapı sorgulama yaptığımda 100 mbps Download / 8 Mpbs Upload destekli paket sundular,ben Türknete geçmek isterim ancak kafamda oluşan bir soru varki şöyle ;

Ben Türknet kullanan kişilerin yorumlarına baktığımda Konuma göre hız değerlerinin değişebileceğini belirtmişler ve ben Bingölün merkez mahallelerinden birisinde oturuyorum Altyapı yeni gelmiş olmalı,Türkneti arayıp binada ölçüm yapmalarınımı istemem lazım sizce ne yapabilirim önerileriniz için teşekkürler.

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    13.4 KB · Hit: 78

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
ben de 100 mbps olan paketı kullanıyorum ortalama 80 mbps alıyorum sabah 10 ile akşam 18 arası 95 mbps alırken akşam saat 19 dan sonra hızım 70 e kadar dusuyor

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de 100 mbps olan paketı kullanıyorum ortalama 80 mbps alıyorum sabah 10 ile akşam 18 arası 95 mbps alırken akşam saat 19 dan sonra hızım 70 e kadar dusuyor
Sizce Türknet tercih etmelimiyim hocam konumuma göre hız değerleri düşermi ?

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
Sizce Türknet tercih etmelimiyim hocam konumuma göre hız değerleri düşermi ?
bı dene derım nasıl olsa taahhutu yok bende 100 mbps desteklıyordu ve 100 mbps hızı verıyor sızde de verır bence vermese altyapınız 100 mbps desteklıyor demez

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bı dene derım nasıl olsa taahhutu yok bende 100 mbps desteklıyordu ve 100 mbps hızı verıyor sızde de verır bence vermese altyapınız 100 mbps desteklıyor demez
anladım,bu uydu internetinin verdiği dandik modem yerine modem veriyorlarmı,onun için ayrı ücret ödememem gerekiyormu ?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
VDSL mi kullanıyorsunuz?
anladım,bu uydu internetinin verdiği dandik modem yerine modem veriyorlarmı,onun için ayrı ücret ödememem gerekiyormu ?
Güzel bir modem veriyorlar merak etmeyin.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben Bingölde yaşıyorum ve küçük bir şehir olduğundan dolayı baya internet problemleri çekiyordum,16 mbps destekleyen uydu internetine 80 TL veriyordumki bunuda adam akıllı veremiyorlardı.

Geçen binanın yanında kazı olduğunu farkettim ama anlamadığım için sallamadım açıkcası,bugün öylesine girip Türknet altyapı sorgulama yaptığımda 100 mbps Download / 8 Mpbs Upload destekli paket sundular,ben Türknete geçmek isterim ancak kafamda oluşan bir soru varki şöyle ;

Ben Türknet kullanan kişilerin yorumlarına baktığımda Konuma göre hız değerlerinin değişebileceğini belirtmişler ve ben Bingölün merkez mahallelerinden birisinde oturuyorum Altyapı yeni gelmiş olmalı,Türkneti arayıp binada ölçüm yapmalarınımı istemem lazım sizce ne yapabilirim önerileriniz için teşekkürler.
portunun max destekliyebileceği kadar alırsın benimki 82 diyor ama steamde 100 indiriyom mesela :D

VorleN

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar öncelikle ben Bingölde yaşıyorum ve küçük bir şehir olduğundan dolayı baya internet problemleri çekiyordum,16 mbps destekleyen uydu internetine 80 TL veriyordumki bunuda adam akıllı veremiyorlardı.

Fiber altyapın var sorun yaşayacağını zannetmiyorum.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
70 baya azmış ben en az 87 en fazla 92.5 alıyorum

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
peki çok fazla Müşteri hizmetleri ile ilgili olumsuz yorumlar gördüm,hatta kumar olduğunu söyleyenler bile oldu ya iyi çıkacak ya kötü şeklinde,sizce geçilirmi daha iyi bir iss varmıdır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@alpolojix siz Türknet hakkına ne düşünüyorsunuz,başka önerebileceğiniz operator varmıdır hocam ?

Son düzenleme:
Top Bottom