Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Dostum senin yerinde olsam hiç düşünmeden başvuru yaparım. 5 yıllık Türknet kullanıcısıyım bugüne kadar 1 kere problem yaşadım onda da Türknet Online İşlemler den ulaştım ve sorunun modemde olduğu anlaşıldı. Müşteri hizmetlerinden sıkıntı yaşayacağını sanmam. Hem taahhüt de yok istediğin zaman çıkabilirsin. Ölçüm istemene gerek yok , adresi doğru girdiysen sıkıntı yoktur direk başvurabilirsinValla kullanan arkadaşlarım çok memnun.
Bende kullanıyorum hız değerlerim;
Türknet kullanıyorum zaten.Dostum senin yerinde olsam hiç düşünmeden başvuru yaparım. 5 yıllık Türknet kullanıcısıyım bugüne kadar 1 kere problem yaşadım onda da Türknet Online İşlemler den ulaştım ve sorunun modemde olduğu anlaşıldı. Müşteri hizmetlerinden sıkıntı yaşayacağını sanmam. Hem taahhüt de yok istediğin zaman çıkabilirsin. Ölçüm istemene gerek yok , adresi doğru girdiysen sıkıntı yoktur direk başvurabilirsin
arkadşınkini alıntılycakken seninkini yapmışım kusura bakmaTürknet kullanıyorum zaten.
Dostum senin yerinde olsam hiç düşünmeden başvuru yaparım. 5 yıllık Türknet kullanıcısıyım bugüne kadar 1 kere problem yaşadım onda da Türknet Online İşlemler den ulaştım ve sorunun modemde olduğu anlaşıldı. Müşteri hizmetlerinden sıkıntı yaşayacağını sanmam. Hem taahhüt de yok istediğin zaman çıkabilirsin. Ölçüm istemene gerek yok , adresi doğru girdiysen sıkıntı yoktur direk başvurabilirsinMerhaba arkadaşlar öncelikle ben Bingölde yaşıyorum ve küçük bir şehir olduğundan dolayı baya internet problemleri çekiyordum,16 mbps destekleyen uydu internetine 80 TL veriyordumki bunuda adam akıllı veremiyorlardı.
Geçen binanın yanında kazı olduğunu farkettim ama anlamadığım için sallamadım açıkcası,bugün öylesine girip Türknet altyapı sorgulama yaptığımda 100 mbps Download / 8 Mpbs Upload destekli paket sundular,ben Türknete geçmek isterim ancak kafamda oluşan bir soru varki şöyle ;
Ben Türknet kullanan kişilerin yorumlarına baktığımda Konuma göre hız değerlerinin değişebileceğini belirtmişler ve ben Bingölün merkez mahallelerinden birisinde oturuyorum Altyapı yeni gelmiş olmalı,Türkneti arayıp binada ölçüm yapmalarınımı istemem lazım sizce ne yapabilirim önerileriniz için teşekkürler.
ben istanbulda yaşayan biri olarak tavsiye ederim ama bingölde altyapı nasıldır onu bilemiyorum ilk ayın ücretsiz zaten beğenmezsen geri geçersinSizce Türknet tercih etmelimiyim hocam konumuma göre hız değerleri düşermi ?
Kablo Tesisatı görmedim ancak binaya girişde kutu olduğunu görmüştüm,zaten Türk telekomun altyapısı diye onlarıda arayıp altyapının olup olmadığını sormuştum olumlu dönüş almıştım,130 tl gibi fiyat verdiler ama şuan Türk telekoma verecek 1 kuruşum bile yok.o çalışmalar sonrası bına ıçıne kablo çekıldımı?
başvurumu yaptım umarım bende sorun olmaz,Süreç uzuyormu birkaç hafta internetsiz kalmak istemem şayet.arkadşınkini alıntılycakken seninkini yapmışım kusura bakma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum senin yerinde olsam hiç düşünmeden başvuru yaparım. 5 yıllık Türknet kullanıcısıyım bugüne kadar 1 kere problem yaşadım onda da Türknet Online İşlemler den ulaştım ve sorunun modemde olduğu anlaşıldı. Müşteri hizmetlerinden sıkıntı yaşayacağını sanmam. Hem taahhüt de yok istediğin zaman çıkabilirsin. Ölçüm istemene gerek yok , adresi doğru girdiysen sıkıntı yoktur direk başvurabilirsin
evet ilk başta bende milleni düşündüm ama sürekli yakın çevrem ve arkadaşlarım Türknet öneriyordu,güzel bir modem ve iade olayıda olmasından dolayı Türknete geçiş yaptım,bir sorun olduğu taktirde Millenicom'ada bakacağım.Hocam sizin yerinizde olsam türknet bu hizmeti size sunuyorsa millenicom alırdım millenicom da 100 mbps'e kadar destek sağlar en azından müşteri hizmetleri var türknet kullanıcısıyım bir sorun olduğunda sürekli cevap bekliyorum mesaj bırakıyorsunuz onlar size ne zaman cevap yazarlarsa artık.
evet ilk başta bende milleni düşündüm ama sürekli yakın çevrem ve arkadaşlarım Türknet öneriyordu,güzel bir modem ve iade olayıda olmasından dolayı Türknete geçiş yaptım,bir sorun olduğu taktirde Millenicom'ada bakacağım.
Bir sıkıntı yaşamazsın cevrem ve ben 5 sene once olmasına ragmen 3 gunde bağlanmıştı internetTavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar taahütsüz olması sebebiyle başvurumu gerçekleştirdim,memmun kalmazsam İptal ediceğim zaten o güzelliği var,2-6 gün içerisinde bir süreç olduklarını söylediler.
Kablo Tesisatı görmedim ancak binaya girişde kutu olduğunu görmüştüm,zaten Türk telekomun altyapısı diye onlarıda arayıp altyapının olup olmadığını sormuştum olumlu dönüş almıştım,130 TL gibi fiyat verdiler ama şuan Türk telekoma verecek 1 kuruşum bile yok.
başvurumu yaptım umarım bende sorun olmaz,Süreç uzuyormu birkaç hafta internetsiz kalmak istemem şayet.
evet ilk başta bende milleni düşündüm ama sürekli yakın çevrem ve arkadaşlarım Türknet öneriyordu,güzel bir modem ve iade olayıda olmasından dolayı Türknete geçiş yaptım,bir sorun olduğu taktirde Millenicom'ada bakacağım.
bana verdikleri paket dahilinde Zyxel VMG3625-T50B model bir modemi ücretsiz veriyorlar,incelemelere baktığımda güzel ve olumlu incelemeler gördüm,5 ghz desteği vs. güzel ethernet ile bağlanıcağım için sorun olucağını düşünmüyorum.Modemi leş gibi bu arada bende de onların verdiği modem var 5GHz'de çok sıkıntı yaşatıyor.