Neler Yeni

Türknet | 100 Mbps destekleyen altyapı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,406
İsim
Oğuz Oğuz
Valla kullanan arkadaşlarım çok memnun.
Bende kullanıyorum hız değerlerim;

Ekler

• 7A543DB5-44D4-485E-AD41-A882120D8649.jpeg
    7A543DB5-44D4-485E-AD41-A882120D8649.jpeg
    127.4 KB · Hit: 68

Bergee

80+ Silver
Hocam sizin yerinizde olsam türknet bu hizmeti size sunuyorsa millenicom alırdım millenicom da 100 mbps'e kadar destek sağlar en azından müşteri hizmetleri var türknet kullanıcısıyım bir sorun olduğunda sürekli cevap bekliyorum mesaj bırakıyorsunuz onlar size ne zaman cevap yazarlarsa artık.

Ilar

80+ Bronze
Valla kullanan arkadaşlarım çok memnun.
Bende kullanıyorum hız değerlerim;
Dostum senin yerinde olsam hiç düşünmeden başvuru yaparım. 5 yıllık Türknet kullanıcısıyım bugüne kadar 1 kere problem yaşadım onda da Türknet Online İşlemler den ulaştım ve sorunun modemde olduğu anlaşıldı. Müşteri hizmetlerinden sıkıntı yaşayacağını sanmam. Hem taahhüt de yok istediğin zaman çıkabilirsin. Ölçüm istemene gerek yok , adresi doğru girdiysen sıkıntı yoktur direk başvurabilirsin

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,406
İsim
Oğuz Oğuz
Dostum senin yerinde olsam hiç düşünmeden başvuru yaparım. 5 yıllık Türknet kullanıcısıyım bugüne kadar 1 kere problem yaşadım onda da Türknet Online İşlemler den ulaştım ve sorunun modemde olduğu anlaşıldı. Müşteri hizmetlerinden sıkıntı yaşayacağını sanmam. Hem taahhüt de yok istediğin zaman çıkabilirsin. Ölçüm istemene gerek yok , adresi doğru girdiysen sıkıntı yoktur direk başvurabilirsin
Türknet kullanıyorum zaten.

Ilar

80+ Bronze
Türknet kullanıyorum zaten.
arkadşınkini alıntılycakken seninkini yapmışım kusura bakma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar öncelikle ben Bingölde yaşıyorum ve küçük bir şehir olduğundan dolayı baya internet problemleri çekiyordum,16 mbps destekleyen uydu internetine 80 TL veriyordumki bunuda adam akıllı veremiyorlardı.

Geçen binanın yanında kazı olduğunu farkettim ama anlamadığım için sallamadım açıkcası,bugün öylesine girip Türknet altyapı sorgulama yaptığımda 100 mbps Download / 8 Mpbs Upload destekli paket sundular,ben Türknete geçmek isterim ancak kafamda oluşan bir soru varki şöyle ;

Ben Türknet kullanan kişilerin yorumlarına baktığımda Konuma göre hız değerlerinin değişebileceğini belirtmişler ve ben Bingölün merkez mahallelerinden birisinde oturuyorum Altyapı yeni gelmiş olmalı,Türkneti arayıp binada ölçüm yapmalarınımı istemem lazım sizce ne yapabilirim önerileriniz için teşekkürler.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Diyarbakır ve Adana da adıma abonelikler var.
Diyarbakır VDSL - Adana Fiber (FTTH) altyapı. Açıkçası şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım :) taahhüt olmaması en büyük avantajı ve iptal etmek için eskisi gibi fax çekmenize gerek yok. E devlet üzerinden abonelik iptalinizi sağlayabiliyorsunuz.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar taahütsüz olması sebebiyle başvurumu gerçekleştirdim,memmun kalmazsam İptal ediceğim zaten o güzelliği var,2-6 gün içerisinde bir süreç olduklarını söylediler.

o çalışmalar sonrası bına ıçıne kablo çekıldımı?
Kablo Tesisatı görmedim ancak binaya girişde kutu olduğunu görmüştüm,zaten Türk telekomun altyapısı diye onlarıda arayıp altyapının olup olmadığını sormuştum olumlu dönüş almıştım,130 tl gibi fiyat verdiler ama şuan Türk telekoma verecek 1 kuruşum bile yok.

arkadşınkini alıntılycakken seninkini yapmışım kusura bakma

başvurumu yaptım umarım bende sorun olmaz,Süreç uzuyormu birkaç hafta internetsiz kalmak istemem şayet.

Hocam sizin yerinizde olsam türknet bu hizmeti size sunuyorsa millenicom alırdım millenicom da 100 mbps'e kadar destek sağlar en azından müşteri hizmetleri var türknet kullanıcısıyım bir sorun olduğunda sürekli cevap bekliyorum mesaj bırakıyorsunuz onlar size ne zaman cevap yazarlarsa artık.
evet ilk başta bende milleni düşündüm ama sürekli yakın çevrem ve arkadaşlarım Türknet öneriyordu,güzel bir modem ve iade olayıda olmasından dolayı Türknete geçiş yaptım,bir sorun olduğu taktirde Millenicom'ada bakacağım.

Bergee

80+ Silver
evet ilk başta bende milleni düşündüm ama sürekli yakın çevrem ve arkadaşlarım Türknet öneriyordu,güzel bir modem ve iade olayıda olmasından dolayı Türknete geçiş yaptım,bir sorun olduğu taktirde Millenicom'ada bakacağım.

Modemi leş gibi bu arada bende de onların verdiği modem var 5GHz'de çok sıkıntı yaşatıyor.

Ilar

80+ Bronze
Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar taahütsüz olması sebebiyle başvurumu gerçekleştirdim,memmun kalmazsam İptal ediceğim zaten o güzelliği var,2-6 gün içerisinde bir süreç olduklarını söylediler.

Kablo Tesisatı görmedim ancak binaya girişde kutu olduğunu görmüştüm,zaten Türk telekomun altyapısı diye onlarıda arayıp altyapının olup olmadığını sormuştum olumlu dönüş almıştım,130 TL gibi fiyat verdiler ama şuan Türk telekoma verecek 1 kuruşum bile yok.

başvurumu yaptım umarım bende sorun olmaz,Süreç uzuyormu birkaç hafta internetsiz kalmak istemem şayet.

Bir sıkıntı yaşamazsın cevrem ve ben 5 sene once olmasına ragmen 3 gunde bağlanmıştı internet

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Modemi leş gibi bu arada bende de onların verdiği modem var 5GHz'de çok sıkıntı yaşatıyor.
bana verdikleri paket dahilinde Zyxel VMG3625-T50B model bir modemi ücretsiz veriyorlar,incelemelere baktığımda güzel ve olumlu incelemeler gördüm,5 ghz desteği vs. güzel ethernet ile bağlanıcağım için sorun olucağını düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,696
Üyeler
166,064
Son üye
konyaveli21
Top Bottom