Neler Yeni

Türknet 35mbps paketi var mı?

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Parasal açıdan sıkıntı varsa Comnete bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla arada bir internet kesiliyor. Onun dışında bir sorun yok sanırım. En düşük fiyatlı olan şuan sanırım o.
Tavsiye ediliyor forumda ve memnun olanlar var diye biliyorum. Geçilebilir diye düşünüyorum.
hocam tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın babamla konustum millenicom 100mbit pakete gectik aradılar evrak falan attilar yarın çıktı alıp imzalayıp göndericem sizce millenicom iyi mi hızı tam veriyor mu ve bazı olumsuz yorumlar gördüm müşteri hizmetleri için lakin benim altyapım sağlam olduğu için 2 yıldır 1 kere türk telekom müşteri hizmetlerini aramadım bunda da öyle olacağını düşünüyorum inşallah yani peki sizce iyi mi yaptım millenicoma geçerek ya da hata mı

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
hocam tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın babamla konustum millenicom 100mbit pakete gectik aradılar evrak falan attilar yarın çıktı alıp imzalayıp göndericem sizce millenicom iyi mi hızı tam veriyor mu ve bazı olumsuz yorumlar gördüm müşteri hizmetleri için lakin benim altyapım sağlam olduğu için 2 yıldır 1 kere türk telekom müşteri hizmetlerini aramadım bunda da öyle olacağını düşünüyorum inşallah yani peki sizce iyi mi yaptım millenicoma geçerek ya da hata mı
VDSL ise tam hızı herkese verebilecekleri anlamına gelmiyor. VDSL'de santral mesafesine göre internet hızı yavaşlaması mevcut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,163
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom