Turknet Abone Olma Sorunu

thaelien

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,038
Arkaşlar turknetin sitesinden abonelik başvurusu yapmaya çalışıyorum fakat bir sorun ile karşılaşıyorum.Telefon eposta girdikten sonra adres bilgilerimi dolduruyorum onun altında internet hizmetiniz var mı yok mu diye seçenek var fakat adres bilgileri tam dolduruyorum o kısım direkt kayboluyor.Sıkıntı bende mi yoksa turknet kaynaklımı bir türlü başvuru yapamadım.

Arkaşlar turknetin sitesinden abonelik başvurusu yapmaya çalışıyorum fakat bir sorun ile karşılaşıyorum.Telefon eposta girdikten sonra adres bilgilerimi dolduruyorum onun altında internet hizmetiniz var mı yok mu diye seçenek var fakat adres bilgileri tam dolduruyorum o kısım direkt kayboluyor.Sıkıntı bende mi yoksa turknet kaynaklımı bir türlü başvuru yapamadım.

Müşteri hizmetleri ile halletmeye çalış. Sanırım e-devlet üzerinden de yapılabiliyor. Oradan da yapabilirsin.

ben şimdi girdim yapmayı denedim
böyle bir hata ile karşılaşmadım

başka cihazdan deneme şansınız var mı
veya başka bir tarayıcıdan

ben şimdi girdim yapmayı denedim
böyle bir hata ile karşılaşmadım

başka cihazdan deneme şansınız var mı
veya başka bir tarayıcıdan
allah allah dur telefondan hatta mobil veriden deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleri ile halletmeye çalış. Sanırım e-devlet üzerinden de yapılabiliyor. Oradan da yapabilirsin.
baktım ama bulamadım edevletten

allah allah dur telefondan hatta mobil veriden deneyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baktım ama bulamadım edevletten
hocam başka tarayıcıdan deneyin
gizli sekmeden açın deneyin
şu an genel bir sıkıntı yok bu konuda

hocam başka tarayıcıdan deneyin
gizli sekmeden açın deneyin
şu an genel bir sıkıntı yok bu konuda
Şimdi çözdüm sorunu sorun benim adres kaynaklıymış sebebini bilmiyorum yan binayı seçinde o kısım geliyor ama bizim binada kayboluyor.Arayıp başvuru yapıcam sanırım.

Geri