50 Mbps alabilirsin.Bende suan 35 mbps lik paket var ben bunu 75 mbps yapmak istiyorum ama turknetin paket seceneklerinde 75 yok 50 mbps var kac mbps hiz alirim bu hat degerleri ile Alıntıyı görüntüle
Kablolar daha bugun degisti--silindi---
kanka senin evinde 100mbps alabilcekken neden 35 aldınki 100 dow 40 up alabiliyorsun gördüğüm kadarıyla 100mbpslik paket al bence müşteri hizmetlerini ara istersen tabi 1saat bekleyip ulaşabilirsenBende suan 35 mbps lik paket var ben bunu 75 mbps yapmak istiyorum ama turknetin paket seceneklerinde 75 yok 50 mbps var kac mbps hiz alirim bu hat degerleri ile Alıntıyı görüntüle
farkettim 100mbps alıyosun fiber bağlandıysa fiber geç benceKablolar daha bugun degisti
Desteğe yaz değişirler nekadar destekliyorsaKablolar daha bugun degisti
Fiber malesef sansima yokkanka senin evinde 100mbps alabilcekken neden 35 aldınki 100 dow 40 up alabiliyorsun gördüğüm kadarıyla 100mbpslik paket al bence müşteri hizmetlerini ara istersen tabi 1saat bekleyip ulaşabilirsen
Mesaj otomatik birleştirildi:
farkettim 100mbps alıyosun fiber bağlandıysa fiber geç bence
Yarin yazicam turknere inş alabilirim 100 mbps ye kadar 75 alsam bile yeter80-90'ı zorlar gibi duruyor.
Aynı sorun bendede oldu altyapım 100 destekliyor ama 75 alabiliyordum türknet foruma türknet müşteri numaranla birlikte dslam kilidini kaldırırmıdınız yaz bir yetkili görünce kaldırıyorFiber malesef sansima yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarin yazicam turknere inş alabilirim 100 mbps ye kadar 75 alsam bile yeter