Neler Yeni

Yardım Türknet alınır mı? Tecrübelerinizi anlatın.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
altyapım 16 destekliyor 2 kere 2mb downloada düştüm çileydi.

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Klaus
oyun oynayan biri isen çok sıkıntı yaşarsan onu söyliyim onu bilerek almalısın

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
Arıza kaydı açınca hiç bir sorun yok diyorlar 2mb download alıyorum.

@Kamina nın dediği gibi altyapın iyiyse alınır bize yakında fiber geliyor ona güvenerek aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Atar
İlgilendiği Kategoriler
Mgs Fanboyum
Altyapısı yok 85tl veriyorum ve 30 civarı download alıyorum gayet memnunum arkadaşlarım bağlatma 1 ayda gelmiyolarmış demişti ama 1-2 gün sonra geldi yani değişiyor herkese aynı değil ben memnunum sadece ilk aldığımda pingim lolde 11-12 civarındaydı şimdi 25-26 alıyorum indirme hızım da 4.7'ye kadar çıkıyor.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,461
İsim
Kürşat
Türk telekom değerlerim. Fiyatı tam bilmemekle beraber ±10 olmak üzere 100tl civarı veriyorum. Sınırsız internet diye bağlattığımız kotalı çıkınca ben de Türknet'e geçmeyi düşünmüştüm ama 35 ping yüksek geldi biraz.
ttnet.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Savaş
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim
Turknet Türkiye'de ki en hızlı ve ucuz internet sağlayıcı firmadır. Türk Telekom dan önce turknet kullanıyordum gayet hızlıydı, alınır.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Turknet Türkiye'de ki en hızlı ve ucuz internet sağlayıcı firmadır. Türk Telekom dan önce turknet kullanıyordum gayet hızlıydı, alınır.
Artık en ucuz değil dostum. Eskiden evet en ucuzdu.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Türknet kullanıcısıydım 1 ay önce. Deneyimlerim hiç iyi yönde değil sürekli ping oluyordu o kadar can sıkıcı bir durumdu ki ne yaparsam yapayım bir türlü düzeltmediler ve en kötü yanı da karşında bir muhatap olmaması acil bir sorunun mu var hemen çözmen mi gerekiyor telefon görüşmesi yapamazsın online işlemlerden arıza kaydı oluşturup sana mesaj atmalarını beklemek zorundasın. Daha sonra millenicoma geçer geçmez ping sorunu düzeldi ve harika değerler alıyorum herhangi bir sorun olduğun da hemen müşteri hizmetlerini arayıp sorunu bildiriyorum ve o da ne ? Anın da müdahale ediyorlar yani kısacası ben türknete geçtiğime pişman oldum iyiki sonradan millenicoma geçmişim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Umut Çelik
Fiber için alınır.
Vdsl tarafında tavsiye etmem.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,485
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Turknet kullanıyorum müşteri hizmetleri dışı bir sorunum olmadı. Bir ara evimizde 10 megabit internet varken 5 e düşürdüler düzelmesini istedik daha sonra evin altında turk telekom altyapısı olduğunu öğrendik. Altyapıyı değiştirmeye çalıştık ama bize kendi altyapılarından internet vermeye devam ettiler biraz uğraşsakta şu an güzel bir bağlantı alıyorum 80 megabit falan puanım 10/8 o 2 puanda 5 megabit internette kaldığımız süre ve arada internetin kesilmesinden.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Türktelekom kullanıcısıyım ve 1 ay sonra tahattütüm bitiyor. 16 mbps interneti 110 TL ye yükselttiler ama turknette 100 mbps ye kadar internet 100 TL. Türknet kullananlar yorumlarını söyleyebilir mi? Türknet alınır mı?
destek ekibi harici güzel bazen dönüş yapmaları 10saati falan buluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,860
Üyeler
165,598
Son üye
cemo3445
Top Bottom