hocam sanırım daha olmuş ama isterseniz iptal edebilirseniz edin size kod atayım iptal ettiğinizde ücretsiz kullanalım 1 ay çok iyi olurAlıntıyı görüntüle
Merhaba arkadaşlar dün türknet e başvuru yaptım ancak başvurudan sonra arkadaşını davet et kodu aklıma geldi ve o aşamayı geçtim mi geçmedim mi bilmiyorum bilgisi olan var mıdır? Eğer geçmediysem kod paylaşır mısınız
hocam hiç iptal etmek istemiyorum tekrardan işlemleri başa saramamhocam sanırım daha olmuş ama isterseniz iptal edebilirseniz edin size kod atayım iptal ettiğinizde ücretsiz kullanalım 1 ay çok iyi olur
Müşteri hizmetlerini arayarak davet kodu verebiliyorsunhocam hiç iptal etmek istemiyorum tekrardan işlemleri başa saramam
Şimdi müşteri hizmetlerini aradım. yardımcı oldular sizin kodunuzu girdim hocam, müsait olduğunuzda bakar mısınız size tanımlanmışmı en azındanBaşvuru kısmında giriyorsunuz normalde
XON54WB87YPX
yine de lazım olursa kullanabilirsiniz.
Kusura bakmayın hocam arkadaşın paylaştığı kodu girdim, desteğin için teşekkürlerMüşteri hizmetlerini arayarak davet kodu verebiliyorsun
Bulamadıysanız özelden davet kodumu iletebilirim. Bir kere böyle yazdım ceza uyguladılar. Herkes yazıyor oysaki![]()
Tanımlandı da sizden için hak kazanamadı yazıyor e.... ç.... sizsiniz değil mi.Şimdi müşteri hizmetlerini aradım. yardımcı oldular sizin kodunuzu girdim hocam, müsait olduğunuzda bakar mısınız size tanımlanmışmı en azından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kusura bakmayın hocam arkadaşın paylaştığı kodu girdim, desteğin için teşekkürler
evet benim, acaba bunla ilgi bir sınır aşımı yapmış olabilir misiniz?Tanımlandı da sizden için hak kazanamadı yazıyor e.... ç.... sizsiniz değil mi.
Dur 1 saniye jeton şimdi düştü, hak kazanamayan taraf benim dimiTanımlandı da sizden için hak kazanamadı yazıyor e.... ç.... sizsiniz değil mi.
Alıntıyı görüntüle
Merhaba arkadaşlar dün türknet e başvuru yaptım ancak başvurudan sonra arkadaşını davet et kodu aklıma geldi ve o aşamayı geçtim mi geçmedim mi bilmiyorum bilgisi olan var mıdır? Eğer geçmediysem kod paylaşır mısınız
Bende ki son durum bu olduğundan kaynaklı olabilir belki henüz çünkü bir internet bağlanamdıTanımlandı da sizden için hak kazanamadı yazıyor e.... ç.... sizsiniz değil mi.
Olabilir ilk davet ettiğimi kişisiniz yanlış anlamayın :devet benim, acaba bunla ilgi bir sınır aşımı yapmış olabilir misiniz?
Dur 1 saniye jeton şimdi düştü, hak kazanamayan taraf benim dimi
Bende ki son durum bu olduğundan kaynaklı olabilir belki henüz çünkü bir internet bağlanamdı