Neler Yeni

Türknet bağlatabilirmiyim?

Gazoz Reis

80+ Bronze
Bizim binaya yeni altyapı geldi . Türk telekomun Fiber şeyi. ve 95 TL ye 24MBPS var .
Türknet Türktelekomun altyapısını kullanıyormuş . Türknet kullanabilirmiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mustafa Emre TÖK
türknet alt yapı sorgulatma sitesinden adresini gir ve bak maksimum alabileceğin hızda yazar orada ve kullanabilirsin tabii ki türkiyenin internet ve telefon altyapısından türk telekom sorumlu eğer türknetin aktif altyapısı dahilinde oturuyorsan 100mbit download 100 mbit upload verebilirler 10 lira farkla yanlış hatırlamıyorsam

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Bizim binaya yeni altyapı geldi . Türk telekomun Fiber şeyi. ve 95 TL ye 24MBPS var .
Türknet Türktelekomun altyapısını kullanıyormuş . Türknet kullanabilirmiyim?

ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum 🙂
hız testi.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,024
Üyeler
168,230
Son üye
Ek1326
Top Bottom