Neler Yeni

Öneri Turknet bağlatacağım yorumlarınızı istiyorum.

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Bu ayın 28'inde sonunda TTNET ile sözleşmem bitiyor. Sözleşmemin bitmesine 1-2 gün kala Turknet'in 100 mbps tarifesini alıp aboneliğimi başlatmak istiyorum. Altyapımı sorguladığım zaman 100 mbps desteklendiğini görebiliyorum. Sizce almalı mıyım?
Not: Turknet ile ilgili birçok araştırma yaptım, konuştuğum/sorduğum herkes öneriyor, sizlerin de görüşünü almak istedim.

Mehmet Anıl

80+ Silver
Dostlar merhaba,
Bu ayın 28'inde sonunda TTNET ile sözleşmem bitiyor. Sözleşmemin bitmesine 1-2 gün kala Turknet'in 100 mbps tarifesini alıp aboneliğimi başlatmak istiyorum. Altyapımı sorguladığım zaman 100 mbps desteklendiğini görebiliyorum. Sizce almalı mıyım?
Not: Turknet ile ilgili birçok araştırma yaptım, konuştuğum/sorduğum herkes öneriyor, sizlerin de görüşünü almak istedim.
evet al begenmezsen iptal et taahhut yok

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Dostlar merhaba,
Altyapı varsa ve düzgün paket seçildiğinde emin ol türk telekom daha iyi. 80 tl veriyorum 50mbps dowloand 8 mbps upload alıyorum yayın açtığımda bile lolde max pingim 15-16 herkes internete bağlı bu arada rahat 5-6 cihaz daha bağlı.

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence turknet yerine millenecom falan geç turknet hakkında çok şikayet var.
Valla dostum, dünyanın en iyi markalarının bile illa ki şikâyetçisi oluyor, 1-2 kişinin şikâyetine bakarak hareket edeceksem hiç internet bağlatmayayım daha iyi.

helpyardımplz

80+ Silver
Valla dostum, dünyanın en iyi markalarının bile illa ki şikâyetçisi oluyor, 1-2 kişinin şikâyetine bakarak hareket edeceksem hiç internet bağlatmayayım daha iyi.
1 2 kişi falan değil gayet herkes şikayetçi bu arada @White Ravens türknetten hiç memnun değildi diye hatırlıyorum kendisi gelip anlatırsa daha iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapı varsa ve düzgün paket seçildiğinde emin ol türk telekom daha iyi. 80 TL veriyorum 50mbps dowloand 8 mbps upload alıyorum yayın açtığımda bile lolde max pingim 15-16 herkes internete bağlı bu arada rahat 5-6 cihaz daha bağlı.
Ben hala senin nasıl 50Mbps aldığını anlamadım ben 75 tl veriyorum 16mbps lik paket var

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
1 2 kişi falan değil gayet herkes şikayetçi bu arada @White Ravens türknetten hiç memnun değildi diye hatırlıyorum kendisi gelip anlatırsa daha iyi olur.

Ben hala senin nasıl 50Mbps aldığını anlamadım ben 75 TL veriyorum 16mbps lik paket var
Kampanyalı :D

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
direk forum moderetörümüz kullanıyor ve önermiyor

cagriunveren

80+ Bronze
Altyapı varsa ve düzgün paket seçildiğinde emin ol türk telekom daha iyi. 80 TL veriyorum 50mbps dowloand 8 mbps upload alıyorum yayın açtığımda bile lolde max pingim 15-16 herkes internete bağlı bu arada rahat 5-6 cihaz daha bağlı.
Valla dostum, hiçkimse beni türktelekom'a bağlayamaz artık. Zamanında çektiğim çileler hat safada. Uydunet'in şikayetlerine baktım da, o sağlayıcının da şikayeti çok fazla. Ne yapacağım bilemiyorum.

Arkadaşlar bana öneri verin lütfen, çok darda kaldım şuan. Sizlerin önerisi üzerine şikayetvar sitesine girip şikayetleri okudum ve gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Ne yapacağım bilmiyorum.

Millenicom alacağım arkadaşlar, çok yakın arkadaşım kullanıyor ve gerçekten hiç şikâyetçi olmadı. En başından milleni bağlatıp kafamı rahatlatacağım.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mert İsmail ÖZLER
Alt yapıya göre değişir bizim burada ttnet daha iyi snr değeri veriyor aynı hız aynı alt yapı ile ttnet daha iyi bizde türknette kullandım ttnette türknetin verdiği internet ile snr değeri yüzünden çok kopmalar yaşıyorum baktın türknette snr değerin düşük ise geç ttnete devam et alt yapıda sorun oluyor o sorun zaten türknette ilgilenemiyor alt yapı türknetin olmadığı sürece ya hızınızı düşürücek ya hızınızı düşürücek başka çaresi yok

Top Bottom