Neler Yeni

Türknet çok kötü internet veriyor

atkafası

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ahmet demirci
Merhaba dostlar bayadır türknet kullanıyorum ve bu problemi yaşıyorum normalde olması gereken internet hızı 60 mbps fakat 1 mbps zor alıyorum. Çok dalgalı bir şekilde hareket ediyor günün %90 ı 1 mbps den az %9 u 1 mbps %1 ancak normal hızda bile diyebilirim ve kaç tane destek kaydı açtım hiçbir zaman kalıcı çözüm sunmadılar hep aynısını yaşadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Bina altyapısı eski veya sorunluysa, daireye gelen hat eski veya sorunluysa ya da daire içi tesisatınız eski veya sorunlu ise bu sebeplerden kaynaklanıyor olabilir.

atkafası

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ahmet demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bina altyapısı eski veya sorunluysa, daireye gelen hat eski veya sorunluysa ya da daire içi tesisatınız eski veya sorunlu ise bu sebeplerden kaynaklanıyor olabilir.
Dostum eskiden böyle değildi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Hocam daire içi tesisatınızda sorun olabilir. Ben eskiden uydunet kullanıyordum ocak ayında turknete geçtim. 75mb benim paket ama 30 felan anca alıyordum 5 ghz bandında 2.4 ghz de ise 18mb felan, Vdsl hattında sorun varmış iki farklı elektirikçi çağırdım eve daire tesisatını değiştirdik ve sorun çözüldü

Livaković

80+ Silver
ilk başlarda şatafatlı reklamlar yaptılar ilgi çekti ister istemez herkes satın aldı tanındılar sonra yavaş yavaş diğer firmalar gibi olmaya başladılar her firmada durum aynıdır klasik bunlarda bozdular

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
ilk başlarda şatafatlı reklamlar yaptılar ilgi çekti ister istemez herkes satın aldı tanındılar sonra yavaş yavaş diğer firmalar gibi olmaya başladılar her firmada durum aynıdır klasik bunlarda bozdular
Katılıyorum eski bir kullanıcı olaraktan.

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
amaçları primdi istediklerinide aldılar artık ucuz fiyatlara kalite vermelerine gerek kalmadı bozdular klasik tr sağlayıcısı değişmez
İnatla tt altyapısında 1000 mbps hız vermemek, 16 mbps kullanan bir insandan bile 250 tl almak, çağrı merkezi olmaması, gigafiberde bile bir sorunu çözememeleri ve niceleri gerçekten artık türknet bozdu.

Top Bottom