Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,010
Netspeed çok iyi
Millenicom kullanıyorum şuanda ,memnunum. 2 hafta önce filan baya kopma yaşadım. Direk kendilerini arayamıyorsun galiba wpden 4 5 defa yazdım hep hattınızda sorun bulunamadı filan diyorlardı. Şikayetvar a yazınca düzeldiOyun Değilde Normal İnternet Kullanımı Nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Milleni Vs Netspeed ?
Netspeed çok iyi
Neetspeed Bende Kullanıyorum valla tavsiye ederim ping bnde hiç olmuyor rdr2 gibi oyunu 3 4 saate 8 mbps upload ile indirdim tavsiye ederimAlıntıyı görüntüle
Hocam Diyelimki Bende Fiber Yok Ortadaki Fiber Pakete Başvurabilirmiyim ?
AYNISININ VDSL İ VARAlıntıyı görüntüle
VALORANTDA PİNG NE OLUYORNeetspeed Bende Kullanıyorum valla tavsiye ederim ping bnde hiç olmuyor rdr2 gibi oyunu 3 4 saate 8 mbps upload ile indirdim tavsiye ederim
Ben Türknetten Gayet Memnundum Ama Fiyat Konusuda Çok Yamuk YaptıNeetspeed Bende Kullanıyorum valla tavsiye ederim ping bnde hiç olmuyor rdr2 gibi oyunu 3 4 saate 8 mbps upload ile indirdim tavsiye ederim
Hayır ftth tipi fiber yoksa olmaz maalesefAlıntıyı görüntüle
Vdsl Kullanıyorsan 100Neetspeed Bende Kullanıyorum valla tavsiye ederim ping bnde hiç olmuyor rdr2 gibi oyunu 3 4 saate 8 mbps upload ile indirdim tavsiye ederim
bnde minimum 10AYNISININ VDSL İ VAR
VALORANTDA PİNG NE OLUYOR
Fark Ediyormu İşte Fiber Varmı Yokmu Tam Bilmiyorum Ona Göre Alım Yaparım Diye SordumAYNISININ VDSL İ VAR
VALORANTDA PİNG NE OLUYOR
Fiberin Olup Olmadığı Nereden Anlaşılıyor ?Hayır ftth tipi fiber yoksa olmaz maalesef
GIBIRNETTEN SORGULARSAN BELLİ OLUR KRDSMFark Ediyormu İşte Fiber Varmı Yokmu Tam Bilmiyorum Ona Göre Alım Yaparım Diye Sordum
Fiberin Olup Olmadığı Nereden Anlaşılıyor ?