Kesinlikle almalısın evde 4 kişiyiz herkes internete bağlı televizyon dahil harika internet en ufak bi kötülüğünü görmedim Antalya da oturuyorum evimin altyapısı 50 megabit destekliyor tam 50 megabit hiç düşmüyor ama fiyatını bilmiyorum biz 1 yıl peşin 400 tl ödedik sanırımTurkcell superonline kullanıyorum türknet gigafibere geçmeyi düşünüyorum aylık 500TL olarak gözüküyor müşteri hizmetleri olarak, çekim gücü olarak görüşleriniz nelerdir? geçmek doğru mu olur?
gigafiber altyapınız var mı?Turkcell superonline kullanıyorum türknet gigafibere geçmeyi düşünüyorum aylık 500TL olarak gözüküyor müşteri hizmetleri olarak, çekim gücü olarak görüşleriniz nelerdir? geçmek doğru mu
taahhüt olmaması enflasyonlu bir ülkede atılabilecek en büyük kazıktır hocamEğer ki yurtdışı sunuculu oyun oynuyorsan cs bf cod r6 vs kesinlikle geç minimum ms turknette eğer ki lol valo gibi türk sunuculu oynuyorsan en ucuza bak ha turknet türk sunucusunda da sorunsuz hepsi hemen hemen eşit zaten ora da müşteri hizmetleri olarak pek ihtiyacım olmadı turknet kullanıyorum yıllardır 1 2 yıl değil yani 100mbps alıyorum ben 100 lira filandı ilk alırken şimdi 500 oldu taahhüt yok bir kere bunu çok seviyorum gigafiber varsa zaten bayram havası
evet alt yapım var fakat ilk 3 ay 500 ödeyip 4. ayda 900-1200 ödemek te istemiyorum böyle bir şey yaşanırmı emin değilimgigafiber altyapınız var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
taahhüt olmaması enflasyonlu bir ülkede atılabilecek en büyük kazıktır hocam![]()
taahhüt olmaması neden kazıktır hocam düşünceniz nedirgigafiber altyapınız var mı?
taahhüt olmaması enflasyonlu bir ülkede atılabilecek en büyük kazıktır hocam![]()
199TL DEN 499tl ye geçtim bir anda taahhüt olsaydı böyle olmuyor taahhütte öyle düşün 500 den 1000 olursa bir anda taahhüt beni korurken taahhüt olmadan koruyamazsınevet alt yapım var fakat ilk 3 ay 500 ödeyip 4. ayda 900-1200 ödemek te istemiyorum böyle bir şey yaşanırmı emin değilim
taahhüt olmaması neden kazıktır hocam düşünceniz nedir
gigafiberin ilk 3 aydan sonra kaç tl olacağı sabit ve belli mi? öğrenme imkanım varmı daha sonrasındaki fiyatı199TL DEN 499tl ye geçtim bir anda taahhüt olsaydı böyle olmuyor taahhütte öyle düşün 500 den 1000 olursa bir anda taahhüt beni korurken taahhüt olmadan koruyamazsın
ama türknetin verebildiği stabil 1000-1000 internet verirken tt türkcell 1000-50 falan veriyor öyle düşün türknet iyidir müşteri hizmetleri online müşteri hizmetleri ama iyi yani gigafiberde problem yaşamazsın evin ortasına internet kurdurursan tüm ev çeker
hayır belli değilgigafiberin ilk 3 aydan sonra kaç tl olacağı sabit ve belli mi? öğrenme imkanım varmı daha sonrasındaki fiyatı