Neler Yeni

Türknet e geçiş yapmalımıyım?

ardaqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda
Turkcell superonline kullanıyorum türknet gigafibere geçmeyi düşünüyorum aylık 500TL olarak gözüküyor müşteri hizmetleri olarak, çekim gücü olarak görüşleriniz nelerdir? geçmek doğru mu olur?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
efe araci
türknet türkiye de ki en hızlı internet sağlayıcısı diye biliyorum sabit bir fiyata verebilecekleri en yüksek hızı veriyorlar gigafiber varsa düşünmeden direkt geçin gigafiber fena bişi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Dursyb Uğd
Turkcell superonline kullanıyorum türknet gigafibere geçmeyi düşünüyorum aylık 500TL olarak gözüküyor müşteri hizmetleri olarak, çekim gücü olarak görüşleriniz nelerdir? geçmek doğru mu olur?
Kesinlikle almalısın evde 4 kişiyiz herkes internete bağlı televizyon dahil harika internet en ufak bi kötülüğünü görmedim Antalya da oturuyorum evimin altyapısı 50 megabit destekliyor tam 50 megabit hiç düşmüyor ama fiyatını bilmiyorum biz 1 yıl peşin 400 tl ödedik sanırım

ardaqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en ucuz en hızlı diye biliyorum fakat müşteri hizmetlerinin ilgi alakası da benim için önemli ayrıca evimin heryerinde çekermi merak ediyorum

GamerZed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muhammed Enes Badıllı
Eğer ki yurtdışı sunuculu oyun oynuyorsan cs bf cod r6 vs kesinlikle geç minimum ms turknette eğer ki lol valo gibi türk sunuculu oynuyorsan en ucuza bak ha turknet türk sunucusunda da sorunsuz hepsi hemen hemen eşit zaten ora da müşteri hizmetleri olarak pek ihtiyacım olmadı turknet kullanıyorum yıllardır 1 2 yıl değil yani 100mbps alıyorum ben 100 lira filandı ilk alırken şimdi 500 oldu taahhüt yok bir kere bunu çok seviyorum gigafiber varsa zaten bayram havası

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
Turkcell superonline kullanıyorum türknet gigafibere geçmeyi düşünüyorum aylık 500TL olarak gözüküyor müşteri hizmetleri olarak, çekim gücü olarak görüşleriniz nelerdir? geçmek doğru mu
gigafiber altyapınız var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ki yurtdışı sunuculu oyun oynuyorsan cs bf cod r6 vs kesinlikle geç minimum ms turknette eğer ki lol valo gibi türk sunuculu oynuyorsan en ucuza bak ha turknet türk sunucusunda da sorunsuz hepsi hemen hemen eşit zaten ora da müşteri hizmetleri olarak pek ihtiyacım olmadı turknet kullanıyorum yıllardır 1 2 yıl değil yani 100mbps alıyorum ben 100 lira filandı ilk alırken şimdi 500 oldu taahhüt yok bir kere bunu çok seviyorum gigafiber varsa zaten bayram havası
taahhüt olmaması enflasyonlu bir ülkede atılabilecek en büyük kazıktır hocam :)

ardaqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda

evet alt yapım var fakat ilk 3 ay 500 ödeyip 4. ayda 900-1200 ödemek te istemiyorum böyle bir şey yaşanırmı emin değilim

taahhüt olmaması neden kazıktır hocam düşünceniz nedir

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
ArtiAnius
evet alt yapım var fakat ilk 3 ay 500 ödeyip 4. ayda 900-1200 ödemek te istemiyorum böyle bir şey yaşanırmı emin değilim

taahhüt olmaması neden kazıktır hocam düşünceniz nedir
199TL DEN 499tl ye geçtim bir anda taahhüt olsaydı böyle olmuyor taahhütte öyle düşün 500 den 1000 olursa bir anda taahhüt beni korurken taahhüt olmadan koruyamazsın :D

ama türknetin verebildiği stabil 1000-1000 internet verirken tt türkcell 1000-50 falan veriyor öyle düşün türknet iyidir müşteri hizmetleri online müşteri hizmetleri ama iyi yani gigafiberde problem yaşamazsın evin ortasına internet kurdurursan tüm ev çeker

ardaqq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda
199TL DEN 499tl ye geçtim bir anda taahhüt olsaydı böyle olmuyor taahhütte öyle düşün 500 den 1000 olursa bir anda taahhüt beni korurken taahhüt olmadan koruyamazsın :D

ama türknetin verebildiği stabil 1000-1000 internet verirken tt türkcell 1000-50 falan veriyor öyle düşün türknet iyidir müşteri hizmetleri online müşteri hizmetleri ama iyi yani gigafiberde problem yaşamazsın evin ortasına internet kurdurursan tüm ev çeker
gigafiberin ilk 3 aydan sonra kaç tl olacağı sabit ve belli mi? öğrenme imkanım varmı daha sonrasındaki fiyatı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom