Neler Yeni

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 13 KASIMA KADAR GEÇERLİ

Palo DAYI 👑

80+ Gold
hocam hala abonelik işlemlerini başlatmadıysanız benim davet kodumla başvuru yapabilirsiniz. ikimiz de 1 ay ücretsiz kullanırız. WQE92FG83GEA
ayrıca kampanya 13 kasıma kadar devam edecek diyor. tıkla gelsin uygulamasında şu an görebiliyorum kampanya kaldırılmamış
bende
siz de sağ olun hocam iyi akşamlar
bende hala gozukmuyor ne pcde nede mobılde bulundugnuz konumda kampanya yok dıyor hıc bısey cıkmıyor lınk falan atma sansın warmı

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
chade
bende

bende hala gozukmuyor ne pcde nede mobılde bulundugnuz konumda kampanya yok dıyor hıc bısey cıkmıyor lınk falan atma sansın warmı
bulunduğunuz bölgeye göre geçerli restoranlar değişiklik gösterebilir diyor. belki burger king değildir de başka yerden alışverişte oluyordur. tıkla gelsinin ana sayfasında ortada kampanyalar & kuponlar kısmı var orada gözükmesi lazım aslında

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bulunduğunuz bölgeye göre geçerli restoranlar değişiklik gösterebilir diyor. belki burger king değildir de başka yerden alışverişte oluyordur. tıkla gelsinin ana sayfasında ortada kampanyalar & kuponlar kısmı var orada gözükmesi lazım aslında
Buldum ama bulunduğunuz adreste kampanyanın geçerli olduğu satıcı bulunamadı gibisinden bir ibare çıkıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
ıyı ozman turknet almaya karar kıldım taahütsuz olması ıyı en azından 6 ay sonra begenmessem baska ıss e gecerım bırde suan kampanyalar kısmında arkadas davet olayı var 1 ay fatura ödemıyormusuz ıstersenız kodu alabılırım
bırde bu kampanya sadece 1000 mbps ıcınmı acaba onu cozemedım altyapı 75 mbps desteklıyor 500 tl suan ındırımde 250 ye gelıcek onu cozersem ıs tamamdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyler suanda tıkla gelsınde menuyu bulamıyorum menu kaldırlıdmı benmı körum :)
Hocam burger kinge gir 230 liralık menü menüler kısmında fırsat menülerini seçersende görürsün

hocam hala abonelik işlemlerini başlatmadıysanız benim davet kodumla başvuru yapabilirsiniz. ikimiz de 1 ay ücretsiz kullanırız. WQE92FG83GEA
ayrıca kampanya 13 kasıma kadar devam edecek diyor. tıkla gelsin uygulamasında şu an görebiliyorum kampanya kaldırılmamış
Pazartesi günü bende başvuracağım kodunuzu kullanacağım eğer indirim koduyla beraber ekstra kullanılabiliyor ise

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hocam burger kinge gir 230 liralık menü menüler kısmında fırsat menülerini seçersende görürsün

Pazartesi günü bende başvuracağım kodunuzu kullanacağım eğer indirim koduyla beraber ekstra kullanılabiliyor ise
sana kod geldımı

bende konumdan dolayı hıcbır yer aktıf degıl bu nasıl ıs anlamdım gıttı

Ekler

• Ekran Görüntüsü (510).png
    Ekran Görüntüsü (510).png
    178.9 KB · Hit: 66
Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler ben neden bu menüden alamıyorum sürekli konum hatasi veriyor

The Ozan

80+
Konum hatası alanlar nerede oturuyor. dağ başındamı

Arkadaşın dediğin kampanya tıkladım ürünleri görüntüle dedim anında 230 TL menü çıktı sipariş ver diyor.

Screenshot_2024-10-06-20-10-21-029_com.ataexpress.tiklagelsin.jpg

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Konum hatası alanlar nerede oturuyor. dağ başındamı

Arkadaşın dediğin kampanya tıkladım ürünleri görüntüle dedim anında 230 TL menü çıktı sipariş ver diyor.

Alıntıyı görüntüle
Bursa da sehrın gobegınde konum hatası verıyor bende :)

su seklıde benım hatam hıcbır seye tıklayamıyorum pek yakında dıyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (511).png
    Ekran Görüntüsü (511).png
    100.2 KB · Hit: 14

Penguen

80+ Silver
2 saat önce falan sipariş verdim, teslim edildi. Kod gelmeyince biraz bakındım, kodun gönderilmesi için iletişim izinleri verilmiş olmalı diyor. Sanırım SMS izni yani. Faturadır ıvır zıvırdır ona SMS yolluyor, kodu yollamaya gelince izin ver diyor yani. MH yazacağım bakalım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
2 saat önce falan sipariş verdim, teslim edildi. Kod gelmeyince biraz bakındım, kodun gönderilmesi için iletişim izinleri verilmiş olmalı diyor. Sanırım SMS izni yani. Faturadır ıvır zıvırdır ona SMS yolluyor, kodu yollamaya gelince izin ver diyor yani. MH yazacağım bakalım.
faturayı yolluyosa kodu da gondermesı gerek
ben hala sorunu cozemedım hıcbır seye tıklıyamıyorum

Top Bottom