Altyapısı 100 MBPS olan varsa ben Gigaspeed'e geçtim memnunum. Diğer firmalar upload konusunda cimrilik yaparken (yani 8 verirlerken) Gigaspeed 20 veriyor. Altyapım 82 Download 20 Upload'a kadar desteklediği için santrale az uzak olmam ile beraber 78 download 19 upload çıkıyor hız testlerinde. Geçen hafta gecenin 12'sinde 10 saniyelik bir kopma dışında sorun da yaşamadım. Pop noktası Kocaeli olduğu ve ben Akdeniz bölgesinde yaşadığım için ping konusunda tedirgindim ve bağlattıktan sonra hız testinde 24 çıksa bile oyunlarda Türknet ve Netspeed firmalarında aldığım ping değerlerine yakın değerler aldım. Örneğin CS Viyana sunucuları için 52, Valorant İstanbul için 28. Gözüme çarpan şey ise ping değerleri stabildi 52'den ne çıkıyordu ne düşüyordu. İlk 3 ay 270 TL, hazirana kadar 300 TL garantisi de var. Comnet gibi firmalar tercih edeceğinize ki o firma şikayet oluşturursanız üyeliğinizi iptal ediyor diye gördüm bu firmaya bir göz atın derim. Son olarak müşteri hizmetlerine de değineyim numaralarını arayıp kayıt bırakıyorsunuz sizi 1-2 saat içinde arıyorlar ve güzel bir şekilde yardımcı oluyorlar. Gecenin 12'sinde yeni abonelik ekranı hata verdiği için aramıştım o saatte bile olsa hemen döndüler sorunu anlattım yardım ettiler mesela.