Neler Yeni

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 13 KASIMA KADAR GEÇERLİ

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Cem
kod verecek varsa bulunsun, burgeking kod + ref kodu belirtcegim bakalım mhye, comnet yorumlar cok kötü...

keedy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Eren Yayla
Altyapısı 100 MBPS olan varsa ben Gigaspeed'e geçtim memnunum. Diğer firmalar upload konusunda cimrilik yaparken (yani 8 verirlerken) Gigaspeed 20 veriyor. Altyapım 82 Download 20 Upload'a kadar desteklediği için santrale az uzak olmam ile beraber 78 download 19 upload çıkıyor hız testlerinde. Geçen hafta gecenin 12'sinde 10 saniyelik bir kopma dışında sorun da yaşamadım. Pop noktası Kocaeli olduğu ve ben Akdeniz bölgesinde yaşadığım için ping konusunda tedirgindim ve bağlattıktan sonra hız testinde 24 çıksa bile oyunlarda Türknet ve Netspeed firmalarında aldığım ping değerlerine yakın değerler aldım. Örneğin CS Viyana sunucuları için 52, Valorant İstanbul için 28. Gözüme çarpan şey ise ping değerleri stabildi 52'den ne çıkıyordu ne düşüyordu. İlk 3 ay 270 TL, hazirana kadar 300 TL garantisi de var. Comnet gibi firmalar tercih edeceğinize ki o firma şikayet oluşturursanız üyeliğinizi iptal ediyor diye gördüm bu firmaya bir göz atın derim. Son olarak müşteri hizmetlerine de değineyim numaralarını arayıp kayıt bırakıyorsunuz sizi 1-2 saat içinde arıyorlar ve güzel bir şekilde yardımcı oluyorlar. Gecenin 12'sinde yeni abonelik ekranı hata verdiği için aramıştım o saatte bile olsa hemen döndüler sorunu anlattım yardım ettiler mesela.

Son düzenleme:

flamerood

80+
Bu kampanya 12 ay peşin ödemeli olan kampanyayla birleştiriliyor mu bilgisi olan var mı

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
Tıkla gelsinde kampanyalar kısmında 280 liralık bir menü var bu menüyü gel al şeklinde aldığınız zaman size verilen kod ile 6 ay %50 indirim kazanıyorsunuz turkneti arayıp teyid ettim bizde tam 1000 mbit fiber internet çekecektik 6 ay 250 liraya gelecek
2 yıldır turknet kullanıyorum daha önce arkadaşını getir kampanyasını kullandım bunu da alabiliyor muyum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burger King® King Ping Menü siparişi veren kullanıcılar, sipariş sonrasında TurkNet’te 6 ay boyunca %50 indirim sağlayan bir kampanya kodu alacaktır. Kullanıcıların bu koddan yararlanabilmeleri için TurkNet’e yeni abone olmaları gerekmekte olup mevcut aboneler bu koddan yararlanamayacaktır.
Turknetin sitesinde yazan bu. maalesef eski abonelerde olmuyor
yazık oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Genç desem
Tıkla gelsinde kampanyalar kısmında 280 liralık bir menü var bu menüyü gel al şeklinde aldığınız zaman size verilen kod ile 6 ay %50 indirim kazanıyorsunuz turkneti arayıp teyid ettim bizde tam 1000 mbit fiber internet çekecektik 6 ay 250 liraya gelecek
Yenilere oluyor mu

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Dört gün oldu kod hala gelmedi müşteri hizmetleri gönderecegiz diyor umarım kampanya bitmeden gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
ismail sağlam
Dört gün oldu kod hala gelmedi müşteri hizmetleri gönderecegiz diyor umarım kampanya bitmeden gelir
Bende kod gelmedi canlı desteğe yazdım 24 saat içinde gelir dediler 24 saat bekledim gelmedi tekrar yazdım sorununuza ilişkin talep açıldı işlem numaranız diye numara verdiler 3 gün içinde sonuçlanacaktır bu numarayla sorgulayin dediler her gün sorguladım 3. Gün kodumu attılar

CS BETA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Kadınlar
Kod olan var mı acaba, ilçedeyim bırak tıklagelsini, normal hamburger ekmeği satan yer yok. Birde hat taşıma yapacağım geçerli midir acaba?

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Kod olan var mı acaba, ilçedeyim bırak tıklagelsini, normal hamburger ekmeği satan yer yok. Birde hat taşıma yapacağım geçerli midir acaba?
Kampanyanın süresi uzadı sanırım

Ekler

• Screenshot_2024-11-12-12-07-06-507_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-12-12-07-06-507_com.android.chrome.jpg
    786.9 KB · Hit: 34
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339