Neler Yeni

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 13 KASIMA KADAR GEÇERLİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Taha
şahsen çok saçma bir kampanya uzun süredir türknet kullanıyorum yeni gelen müşteri benden daha değerli, hattı kapatıp kendi üzerime yeni hat açıcam

• Hahaha
Reaksiyonlar: umix

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
ANIL GÜDÜCÜ

Palo DAYI 👑

80+ Gold
şahsen çok saçma bir kampanya uzun süredir türknet kullanıyorum yeni gelen müşteri benden daha değerli, hattı kapatıp kendi üzerime yeni hat açıcam
Hocam bunlar taahhüt vermediği için fiyat artışı oluyor degilmi kullandığınız pakette
Ama abonelik açarken kendi sitesinde sabit fiyat garantisi yaziyor Bu bir kolpami yoksa doğrumu çok şikayet var bu konu hakkinda

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Taha
Hocam bunlar taahhüt vermediği için fiyat artışı oluyor degilmi kullandığınız pakette
Ama abonelik açarken kendi sitesinde sabit fiyat garantisi yaziyor Bu bir kolpami yoksa doğrumu çok şikayet var bu konu hakkinda
türknetin yine sabit fiyat için ayrı bir kampanyası var 12 aylık tutarı peşin ödüyorsun 12 ay boyunca herhangi bir zamdan etkilenmiyorsun, eğer çıkmak istersen kullanmadığın ayların parasını iade ediyorlar

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bende kodu var mesaj atana veririm :D Ben kullanacaktım ama kullanmadım.

Not: Yıl sonuna uzamıs daha vermem o zaman :D

CS BETA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Kadınlar
türknetin yine sabit fiyat için ayrı bir kampanyası var 12 aylık tutarı peşin ödüyorsun 12 ay boyunca herhangi bir zamdan etkilenmiyorsun, eğer çıkmak istersen kullanmadığın ayların parasını iade ediyorlar
Bende kod bulursam 6 aylık ödeme kabul ederlerse 6 aylık yoksa 12lik yapıp, duruma göre 6. Ayda çıkarım. Giresun ya da yakınlarında pop noktası olan servis sağlayıcı bilginiz var mı, Poyraznet çöktükten sonra fixnete geçtik pişman etti, bu da aylık 250 şuan bende ama, ping +20, oyunlarda +25 arttı beter etti. Tek faydası vpnsiz her halta giriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

900 + 250*6 = 2400 TL | 500*6 = 3000 TL yani her türlü karlı :D
Cingan hesabından hallice :D
Fiber için güzel fırsatlar hep..

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bana 50tl verene (big king menu farki) yediğimde koddan alabilirim. Arada fiyat farki 50tl olduğu için öyle diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Taha
Bende kod bulursam 6 aylık ödeme kabul ederlerse 6 aylık yoksa 12lik yapıp, duruma göre 6. Ayda çıkarım. Giresun ya da yakınlarında pop noktası olan servis sağlayıcı bilginiz var mı, Poyraznet çöktükten sonra fixnete geçtik pişman etti, bu da aylık 250 şuan bende ama, ping +20, oyunlarda +25 arttı beter etti. Tek faydası vpnsiz her halta giriyor.
turkneti bu yüzden tercih ediyorum fiyatına göre istediğim ping değerlerini sadece o ve turktelekom veriyor, sunucuları diğer sağlayıcılara kıyasla çok daha iyi

• Hahaha
Reaksiyonlar: umix
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom