Neler Yeni

Öneri TürkNet Fiber 100mbps İnternet önerir misiniz?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Biraz fazla değil mi? O ücret
Mesaj otomatik birleştirildi:

TürkNet i 1 yıl kullandım biliyorum sistemin nasıl işlediğini 1 yıl için çok sıkıntı yaşamadık.
Ücret fazla değil normal
Türkneti 1 yıl kullanıp sorun yaşamadınız fakat millenide ne sorun yaşadınız ?

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
Ücret fazla değil normal
Türkneti 1 yıl kullanıp sorun yaşamadınız fakat millenide ne sorun yaşadınız ?
Millenicom'u 2010 lu yıllarda kullandık dükkan interneti için bize kazık attılar o zamandan beri hiç kullanmadık ve kullanmak istemiyoruz.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Millenicom'u 2010 lu yıllarda kullandık dükkan interneti için bize kazık attılar o zamandan beri hiç kullanmadık ve kullanmak istemiyoruz.
İnternet sorunu yaşadığınızda müşteri hizmeti olmadığı için tilt olmayacaksanız geçebilirsiniz.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Bilemiyorum sanırım 30 gün deneyeceğim olmazsa iade edeceğim.
Sorun yaşamanızdan kast ettiğim durum şu değildir.100mbps tarife alınca 50mbps vermeleri gibi değildir.İnternet sorunları çoğu kişi yaşamıştır,5ay sonra sorun yaşadığınızda amaan Türknete geçtim 1 2 hafta bekleriz diyebilicek biriysen zaten Türknet geçme dememe gerek yok .Türknet sorunu yaşayanların bir çoğu müşteri hizmetinden laf yapıyor.

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Türknet gerçekten pişmanlık arkadaşlar. Hattımda sorun var diyorum yok diyolar ekip yollamıyorlar tt de hattım sorunsuzdu ve yeni hat yani 3 senelik adamlar kesilip duruyo diyice suçu bana tıyor harbiden şu aralar tt gamer paketlere bakıyorum alma kardeşim bak kanser olursun

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya

Ekler

• adas.png
    adas.png
    82.2 KB · Hit: 54

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
Türknet gerçekten pişmanlık arkadaşlar. Hattımda sorun var diyorum yok diyolar ekip yollamıyorlar tt de hattım sorunsuzdu ve yeni hat yani 3 senelik adamlar kesilip duruyo diyice suçu bana tıyor harbiden şu aralar tt gamer paketlere bakıyorum alma kardeşim bak kanser olursun
Türknete geçince sorun yaşadıysanız yüksek ihtimalle port değişikliğinden olmuştur.

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Türknete geçince sorun yaşadıysanız yüksek ihtimalle port değişikliğinden olmuştur.
2 ay sonra çıktı sorun bide arkadaş indirimi de yansımadı onun da suçlusu benim neymiş aynı gün ödenmemiş. Gerçekten bayileri olsa sırf kavga etmeye giderim her gün

LazySoup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Yahya
3 yıl öncede TürkNet kulanıyordum. O zaman onun verdiği gibi paket veren yoktu da yaklaşanlarda taahütlü 100TL ye falan veriyorken o 65 TL ye veriyordu. Afamların biyerden kısması gerekiyordu müşteri hiznetleri koymayarak, bir arza çıktığında TTnet ekibine haber vererek yapıyorlardı. Ondan ucuz un işciğide ucuzdur.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
2 ay sonra çıktı sorun bide arkadaş indirimi de yansımadı onun da suçlusu benim neymiş aynı gün ödenmemiş. Gerçekten bayileri olsa sırf kavga etmeye giderim her gün
hahahahaha kötü olmuş.2 ay sonra olması Türknetin suçu değil fakat TTneti getirtemiyor olmaları üzücü.
3 yıl öncede TürkNet kulanıyordum. O zaman onun verdiği gibi paket veren yoktu da yaklaşanlarda taahütlü 100TL ye falan veriyorken o 65 TL ye veriyordu. Afamların biyerden kısması gerekiyordu müşteri hiznetleri koymayarak, bir arza çıktığında TTnet ekibine haber vererek yapıyorlardı. Ondan ucuz un işciğide ucuzdur.
O zaman şöyle yapabilirler,aylık 5 10 tl fazla alırlar isteyen kullanıcılardan + paket gibi o pakete sahip olan kişilere müşteri hizmeti sunar.Eğer o kişiler parasını kurtaracak şekilde olursa öyle devam eder böylelikle fazla para vermelerine gerek kalmaz çünkü her önüne gelen aramaz.

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
işçilik yok ucuzu bundan iyi

Top Bottom