Türknet GigaFiber Altyapı Geldi

kırmızışarapp

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,494
Aylar önce Türknet kablo çekmeye başlamıştı zaten. Yaklaşık 5 ay oldu sanırım bulunduğum sokağa çoğu apartmana çektiler. O sürede ondan sonra fotoğraftaki kutuyu koyup ondan sonra da kırmızı kabloyu bağladılar. 3 gün önce öylesine altyapı sorguladığımda gigafiber altyapı olduğunu gördüm. Destek kaydı açtığım aynı gün iletişime geçtiler ve beni arayıp randevu tarihi alacaklarını söylediler. 3 gündür bekliyorum sizce tekrardan arasam mı ?

Ekler

• IMG_20210710_162558.jpg
    IMG_20210710_162558.jpg
    3.1 MB · Hit: 221
  • IMG_20210727_104818.jpg
    IMG_20210727_104818.jpg
    292.1 KB · Hit: 222
Hayırlı olsun, tekrar aramaktansa online işlemler üzerinden süreci takip etmek daha kolay olur.
Darısı başımıza.. ( yan sokağımda hatta aramda 100 mt bile olmayan binada fiber var :/ )

Aylar önce Türknet kablo çekmeye başlamıştı zaten. Yaklaşık 5 ay oldu sanırım bulunduğum sokağa çoğu apartmana çektiler. O sürede ondan sonra fotoğraftaki kutuyu koyup ondan sonra da kırmızı kabloyu bağladılar. 3 gün önce öylesine altyapı sorguladığımda gigafiber altyapı olduğunu gördüm. Destek kaydı açtığım aynı gün iletişime geçtiler ve beni arayıp randevu tarihi alacaklarını söylediler. 3 gündür bekliyorum sizce tekrardan arasam mı ?
Çok iyi ya.. Biz 120 liraya 20 mbit alıyoz.
Resmen legal şekilde soyuluyoruz.
Darısı bizlerin başına

Çok iyi ya.. Biz 120 liraya 20 mbit alıyoz.
Resmen legal şekilde soyuluyoruz.
Darısı bizlerin başına
Türknet'e geçiş yapmanı öneririm. Diğer operatörler milleti soymaktan başka bir şey yapmıyor haklısın. Darısı senin başına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun 100 TL'ye 1Gbps çok iyi biz 8mbps için 120 lira ödüyoruz :(

Bence arayın
Dostum 8mbps'e 120TL aşırı fazla. Hangi operatör diye soracağım ama büyük ihtimalle turkcell gibi geldi bana. Türknet'e geçebiliyorsan geç bence.

Hayırlı olsun.

Ekipler daha kalabalık kısımlarla uğraştığı için yoğunluk varmış. 2 gün içinde arayıp randevu alacaklarını söyledi müşteri hizmetleri. Fiber bağlandığında ayrı bir konu başlığı açıp inceleme yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun, tekrar aramaktansa online işlemler üzerinden süreci takip etmek daha kolay olur.
Darısı başımıza.. ( yan sokağımda hatta aramda 100 mt bile olmayan binada fiber var :/ )
Dün destek kaydını açıp yeniden yazdım. Bugün sabah aradılar. 2 gün içinde arayacaklarmış randevu için. Bağlandığında ayrı bir konu başlığı açacağım merak edersen oradan bakabilirsin dostum.

Geri