Türknet GigaFiber Altyapı Geldi

Turknet'e Tekirdağ Çerkezköye gelin diyeceğimde burada insan yok adamlar niye gelsin

Evet arkadaşlar birkaç saat önce aradılar ve pazartesi günü için randevu aldılar. Fiber bağlandıktan sonra detaylarını ayrı bir başlık altında incelemeli şekilde paylaşacağım.

Tahrik edici bir internet hızı.
Bu internet ile oyun indirmek oynamaktan daha zevklidir.

Hayırlı olsun kankam darısı hepimizin başına inşallah.

Hayırlı olsun kankam darısı hepimizin başına inşallah.
@Keptın bak bakalım adam önermiş mi Milleni?
Aylar önce Türknet kablo çekmeye başlamıştı zaten. Yaklaşık 5 ay oldu sanırım bulunduğum sokağa çoğu apartmana çektiler. O sürede ondan sonra fotoğraftaki kutuyu koyup ondan sonra da kırmızı kabloyu bağladılar. 3 gün önce öylesine altyapı sorguladığımda gigafiber altyapı olduğunu gördüm. Destek kaydı açtığım aynı gün iletişime geçtiler ve beni arayıp randevu tarihi alacaklarını söylediler. 3 gündür bekliyorum sizce tekrardan arasam mı ?
Hayırlı olsun.

buraya bak görürsün.

@Rennes forumda konu kapanmış olabilir ama bilgin olsun. Türknet hakkında karalayıcı yorum yaparsan, ss ve link ile beraber bilgi olarak türknete göndereceğim. İlgilenirler veya ilgilenmezler bilemem, o ayrı mevzu.
Gönder kardeşim ben zaten daha önce Türknet ile bir sorun yaşamıştım ve kullanıcı olarak Türknet bana göre kötü almayın şu firma daha iyi bunu alın demek gibi bir hakkım var. Ve senin şu an yaptığın Türknet fanboyluğu ve direkt düşmanlık ama keyfin bilir valla umrumda değilsin.

Gönder kardeşim ben zaten daha önce Türknet ile bir sorun yaşamıştım ve kullanıcı olarak Türknet bana göre kötü almayın şu firma daha iyi bunu alın demek gibi bir hakkım var. Ve senin şu an yaptığın Türknet fanboyluğu ve direkt düşmanlık ama keyfin bilir valla umrumda değilsin.
Kanka bulunduğun bölgeden bölgeye değişiyor bence hizmetleri. Fakat haklısın birçok kötü geri dönüş var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buraya bak görürsün.

@Rennes forumda konu kapanmış olabilir ama bilgin olsun. Türknet hakkında karalayıcı yorum yaparsan, ss ve link ile beraber bilgi olarak türknete göndereceğim. İlgilenirler veya ilgilenmezler bilemem, o ayrı mevzu.
Dostum boş yapma istediğini yapar adam. Sanane bundan Türknet baksın bakmak istiyorsa. Adama kötü bir deneyim yaşatmışlar ki adam karalıyor . Fakat arkadaşında bölgeden bölgeye hizmet kalitesinin değişiklik gösterdiğini bilmesi lazım. Tüm sağlayıcılarda olabilir bence bu durum.

Kanka bulunduğun bölgeden bölgeye değişiyor bence hizmetleri. Fakat haklısın birçok kötü geri dönüş var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum boş yapma istediğini yapar adam. Sanane bundan Türknet baksın bakmak istiyorsa. Adama kötü bir deneyim yaşatmışlar ki adam karalıyor . Fakat arkadaşında bölgeden bölgeye hizmet kalitesinin değişiklik gösterdiğini bilmesi lazım. Tüm sağlayıcılarda olabilir bence bu durum.
Bölgeden bölgeye konusunda haklısın bunu biliyorum ama Türknet genel olarak kötü dönüş alan bir firma o yüzden önermiyorum. Desteğin için teşekkür ederim.

Bölgeden bölgeye konusunda haklısın bunu biliyorum ama Türknet genel olarak kötü dönüş alan bir firma o yüzden önermiyorum. Desteğin için teşekkür ederim.
Türknet Zaten bilinçli müşteri istiyor. Türknet kullanan ne kadar tanıdığım varsa hepsi çok mutlu ve memnun. Bilgisiz kişiler genelde Sorun yaşıyor. Evet biraz zahmetli yanları var yok değil ancak bazı alışkanlıkları bırakmak gerekiyor. herşeyi firmadan beklediğimiz için sorun yaşıyoruz. Ben Türknet bağlanmak için 2 ay uğraştım evrakları bile kendim sitesinden indirip doldurup kendim kargoladım. Ama 4 yıldır kullanıyorum hatta 5 yıl oldu. en ufak sorun yaşamadım. Ve tek lokasyonda oturmadım 5 yılda 3 farklı şehir değiştirdim. Geçişleri Türknet ile yaptım. Derdin olunca online işlemlerden arıza kaydı bırakıyorsun en kısa sürede telefonla dönüş sağlıyorlar. Hatta Müşteri temsilcisine ulaşmak istiyorsan yine aynı yerden Aranmak istiyorum diye arıza kaydı bırakıyorsun yine dönüş sağlıyorlar. Bu detayları bilmeyen kullanıcılar doğal olarak problem yaşayacaklar ve Kötü dönüş sağlayacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,588
Üyeler
186,910
Son üye
wwdoube
Geri