Neler Yeni

Türknet Gigafiber Gece 2.41'de İnternet Kesinti

kırmızışarapp

80+ Silver
Merhabalar gece saatlerinde Gigafiber interneti giden var mı ? Geçen gece de saate bakmadım ama yine kesildi internetim. Zaten internette sorun var. Loss kaybı yaşıyorum. Bir de üstüne benim fikrimce bilerek kesiyorlar. 1.5 yıldır ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum. İnternet gelince internet gittiğinden itibaren yaptığım google ping testlerini paylaşacağım :)

Eredun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Yasir Yaşar
Merhabalar gece saatlerinde Gigafiber interneti giden var mı ? Geçen gece de saate bakmadım ama yine kesildi internetim. Zaten internette sorun var. Loss kaybı yaşıyorum. Bir de üstüne benim fikrimce bilerek kesiyorlar. 1.5 yıldır ilk defa böyle bir sorun yaşıyorum. İnternet gelince internet gittiğinden itibaren yaptığım google ping testlerini paylaşacağım :)
Ben İstanbul/Bayrampaşadayım gigafiber kullanıyorum kesinti yok. Bölgesel bir çalışmadır belki.

kırmızışarapp

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet gelmedi ama yine de değerleri atayım. Sırayla gece 2.41-2.46-2.48 saatlerinde yaptığım ping testleri. Yavaş yavaş gitti :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben İstanbul/Bayrampaşadayım gigafiber kullanıyorum kesinti yok. Bölgesel bir çalışmadır belki.
Çalışma olduğunda haber veriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sözde arıza varmış düzeltiyorlarmış. Normalde sms atarlar ama atmamışlar. Umarım loss sorunumda çözülür. Yoksa gerçekten sürekli arayıp arayıp destek kaydı oluşturup oluşturup başlarının etini yerim :D

Ekler

• internet gece 2.41.png
    internet gece 2.41.png
    11.3 KB · Hit: 24
  • internet gece 2.46.png
    internet gece 2.46.png
    10.6 KB · Hit: 24
  • İnternet gece 2.48.png
    İnternet gece 2.48.png
    8.1 KB · Hit: 26
Son düzenleme:

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm
ben interneti kullanmaya başladığım gün yaşadım. 3 gün gelmedi. teknik ekip çağırdım yazılımsal dedi ve bir cihaz değiştirdi. şu an mükemmel çalışıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluştur geri dönsünler sana.

kırmızışarapp

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben interneti kullanmaya başladığım gün yaşadım. 3 gün gelmedi. teknik ekip çağırdım yazılımsal dedi ve bir cihaz değiştirdi. şu an mükemmel çalışıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı oluştur geri dönsünler sana.
Cihazlarda sorun olabiliyor bazen. Fakat sadece bende sorun var sanırım. Bakalım umarım çözülür sorun.

Top Bottom