TurkNet GigaFiber için modem önerisi

Otrivine

80+
Reaksiyon skoru
45
Merhaba,

TurkNet'in Smartfi olarak verdiği modemden memnun değilim bunun yerine bir modem satın almak istiyorum. Bütçe 4000 TL civarında. Stabil çalışacak alıp, kullanıp üründen memnun olup önerisi olan var mıdır?

türknetin verdiği modemden neden memnun değilsiniz hocam 1000mbit fibere geçtik verdikleri modem gayet iyi gibi bizde

Merhaba,

TurkNet'in Smartfi olarak verdiği modemden memnun değilim bunun yerine bir modem satın almak istiyorum. Bütçe 4000 TL civarında. Stabil çalışacak alıp, kullanıp üründen memnun olup önerisi olan var mıdır?
Turknetin verdigi gayet yeterli

Turknetin verdigi gayet yeterli
çok fazla kopma yaşıyorum onda memnun değilim hocam yetmedi için almak istiyorum ayrıca ona aylık ücret ödeye ödeye bir modem aprasından fazla ödemiş olacağım. Onun yerine iyi bir şey almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türknetin verdiği modemden neden memnun değilsiniz hocam 1000mbit fibere geçtik verdikleri modem gayet iyi gibi bizde
Aylık ücret ödediğiniz mi ücretsiz olan mı bahsettiğiniz?

çok fazla kopma yaşıyorum onda memnun değilim hocam yetmedi için almak istiyorum ayrıca ona aylık ücret ödeye ödeye bir modem aprasından fazla ödemiş olacağım. Onun yerine iyi bir şey almak istiyorum

yok ücretsiz verdiler

yok ücretsiz verdiler
9 ekimden beri kopma yaşamadık

9 ekimde geçiş yaptık zaten

Keenetic'in yeni modeline bakabilirsiniz.
https://keenetic.com.tr/tr/keenetic-hopper
Satın almayı düşünüyorsanız; @KYTECHNGAMING arkadaşımız yardımcı olur. Merak ettiklerinizi sorun.
Hocam bunda router diyor ama modem olarak kullanabiliyor muyum?

yok ücretsiz verdiler

9 ekimden beri kopma yaşamadık

9 ekimde geçiş yaptık zaten
ücretsiz olan wifi 5 sanırım wifi 6 olan bir modem almak istiyorum.

Fiberde modem özelliği (dsl) ile işiniz yok; router (wan) kullanacaksınız.

Hocam bunda router diyor ama modem olarak kullanabiliyor muyum?

ücretsiz olan wifi 5 sanırım wifi 6 olan bir modem almak istiyorum.
valla iki tane kutu kurdular eve biri zyxel birinde turknet yazıyo hiiiç bakmadım nedir ne değildir telefonda 500 600 mbit hızlar alıyoruz pcde 1000 hiçte kopma olmadı

Dostum kopma modem kaynakli mi ? Bunu bildirin.

Kullanıcı adı ve şifrenizi girip direkt bunu kullanabilirsiniz. Bana da zte 3601p vermişlerdi; yerine Zyxel dx3301-t0 cihazımı takıp direkt kullanıyorum.

Dostum kopma modem kaynakli mi ? Bunu bildirin.
Bildirdim fakat çözemediler cihaz kaynaklıdıra geldi konu. Bu cihaza aylık ödemek istemedim. Ücretsiz verdikleri modem wifi konusunda ne kadar faydalıdır bilmiyorum.

Kullanıcı adı ve şifrenizi girip direkt bunu kullanabilirsiniz. Bana da zte 3601p vermişlerdi; yerine Zyxel dx3301-t0 cihazımı takıp direkt kullanıyorum.
hocam kusura bakmayın bu konuda pek bilgili değilim bu cihazı alıp modem yerine mi takacağım yoksa bir modeme ek olarak bu cihaz mı bağlanacak?

Geri