6.5 yıl kullandım turkneti sadece ilk dönem sorun yaşadım sonrası sorunsuz kullandım tavsiye ederim şuan başka firmadayim zamlandigi için turknetTürknet GigaFiber'e geçmeyi düşünüyorum.
GigaFiber Kullananlar memnun musunuz? Vaat edilen hızı sorunsuz bir şekilde veriyor mu? GigaFibere geçerken ne gibi sorunlar yaşadınız ve öneriyor musunuz?
Yaşadığınız sorunlar neydi? Ve çözüm süreci nasıl geçti Anlatabilir misin?6.5 yıl kullandım turkneti sadece ilk dönem sorun yaşadım sonrası sorunsuz kullandım tavsiye ederim şuan başka firmadayim zamlandigi için turknet
Hız düşmesi idi ilk geçtiğim dönem akşam 17:00'da başlıyordu gece 12'de bitiyordu problem fakat ilk 1 sene sonra her şey düzeldi o zamanlar firma daha yeniydi haliyle sorun vs çoktuYaşadığınız sorunlar neydi? Ve çözüm süreci nasıl geçti Anlatabilir misin?
Şahsen GigaFiber'i 5 ay kullanmış biri olarak size düşüncelerimi aktarayım. Ben kullandığım 1-2 ay sorun yaşamadım (940-940 1 ms) değerlerini alıyordum sonrasında 3. aya girdik benim hızım (840-940 1 ms) olarak değişti ve 15 gün sonra (300-600 2-10 ms) ping olarak değişti kaç tane destek kaydı açtım inanamazsınız artık sıkıldımıştım kayıt açmaktan ve neredeyse 3 ay yani aboneliğimi sonlardırdığım güne kadar açık kalan bir kayıt vardı. Firma sorun çözme konusunda berbat yukarda yaşadıklarımı görüyorsunuz. Size tavsiyem 3 ay deneyimleyim sorun yaşamazsanız devam edin umarım sorun yaşamazsınız.Türknet GigaFiber'e geçmeyi düşünüyorum.
GigaFiber Kullananlar memnun musunuz? Vaat edilen hızı sorunsuz bir şekilde veriyor mu? GigaFibere geçerken ne gibi sorunlar yaşadınız ve öneriyor musunuz?
Aboneliği sonlandırırken bir sorun yaşadınız mı? Şuan hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz ve ne kadar hız alıyorsunuz?Şahsen GigaFiber'i 5 ay kullanmış biri olarak size düşüncelerimi aktarayım. Ben kullandığım 1-2 ay sorun yaşamadım (940-940 1 ms) değerlerini alıyordum sonrasında 3. aya girdik benim hızım (840-940 1 ms) olarak değişti ve 15 gün sonra (300-600 2-10 ms) ping olarak değişti kaç tane destek kaydı açtım inanamazsınız artık sıkıldımıştım kayıt açmaktan ve neredeyse 3 ay yani aboneliğimi sonlardırdığım güne kadar açık kalan bir kayıt vardı. Firma sorun çözme konusunda berbat yukarda yaşadıklarımı görüyorsunuz. Size tavsiyem 3 ay deneyimleyim sorun yaşamazsanız devam edin umarım sorun yaşamazsınız.
Ekleme: benim yaşadımın aynısını kuzenimde bire bir yaşadı onun hattı hala daha berbat durumda.
Aboneliği sonlandırırken sorun yaşamadım hocam.Aboneliği sonlandırırken bir sorun yaşadınız mı? Şuan hangi sağlayıcıyı kullanıyorsunuz ve ne kadar hız alıyorsunuz?