kırmızışarapp
80+ Silver
Arkadaşlar 2 haftadır packet loss sorunu yaşıyorum. Sorunun bende olduğunu düşünüp PC'ye format attım. Driver güncelledim. Modem resetledim. Ethernet kablosunu değiştirdim ama hiçbiri bir işe yaramadı. Türknetle o sıralarda zaten irtibat halindeydim. En sonunda bana packet loss'un onlardan kaynaklanmadığını söylediler. Oysa ki sorun bende değil bence. Ya bu dandik modemde yada Türknet'in altyapısında. Gerçekten yoruldum. Doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Özellikle csgoda kafayı yiyorum. Modem değişeceğim ama fiyatlar çok uçuk. Zaten zar zor yeni pc aldım borcunu kapadım. Birde modemi eklersem borçtan çıkamam ben. Yazılımsal olarak bilgisayar ve modemden yapabileceğim bir şeyler var mı acaba ? Varsa son olarak onları deneyeyim. Gerçekten yordu bu süreç beni. Birazdan aboneliğimi iptal ettirmek istediğimi söyleyeceğim. Bakalım Türknet'in tepkisi ne olacak. Sorun bendeyse de gelip bir kontrol etsinler ona göre bir şeyler yapayım bende. Geçen geleceklerdi fakat arayıp altyapısal sorunun çözüldüğünü, sorun olursa tekrar aramamı söylediler. Geceleri sürekli kesiliyor bu aralar sözde altyapısal sorundan dolayı...
Ping teslerini altta paylaşıyorum.
1.DENEME
2.DENEME
3.DENEME
Twitch Ping Testi
Ping teslerini altta paylaşıyorum.
1.DENEME
2.DENEME
3.DENEME
Twitch Ping Testi