kırmızışarapp
80+ Silver
Şu ana kadar gördüğüm en yüksek indirme hızı. Maks 85'leri gördüm daha önce. Türknet şaşırtmaya devam ediyor...
20 dk da gta mı ben 2 gün acık bırakmıştım pc yiŞu ana kadar gördüğüm en yüksek indirme hızı. Maks 85'leri gördüm daha önce. Türknet şaşırtmaya devam ediyor...Alıntıyı görüntüle
Sunuculara koruma koyuyorlar.1gbps sanırım, 120mb/s 'ye kadar cıkabilmesi gerekmiyor mu? detayları paket kaybı teknik kısmı hakkında pek bilgim yok
süperonline kullanan ark var 10gbps hatı var sn de iniyor her oyun.20 dk da gta mı ben 2 gün acık bırakmıştım pc yi
steamda belirli bir indirme sınırı var1gbps sanırım, 120mb/s 'ye kadar cıkabilmesi gerekmiyor mu? detayları paket kaybı teknik kısmı hakkında pek bilgim yok
yurtiçi koruma mevcut yurtdışında limitler cook yüksek mesela singapur en düşük paketi 1gbps steam oraya kaliteli sunucular getirip limitleri kaldırıyor fakat koruma azalıyor.Sunuculara koruma koyuyorlar.
Yorumsuz...süperonline kullanan ark var 10gbps hatı var sn de iniyor her oyun.
1gbps sanırım, 120mb/s 'ye kadar cıkabilmesi gerekmiyor mu? detayları paket kaybı teknik kısmı hakkında pek bilgim yok
O hızı destekleyecek bir platform yok ki XD Steam bile kısıtlama yapıyor. Gereksiz yüksek bir hız. Çağ atlayınca kullanılır anca bence .dtürkiye rekoru filen diyin çünkü yurtdışında 100gbps hatlar mevcut simetrik veri merkezlerinde bi sunucuya 2x bağlıyorlar 200gbps oluyor bilginiz olsun arkadaşımın hosting firması var alman lokasyon bireysel 10gbps hat mevcut 100gbps yada 200gbps isterse K dolarlı bi paraya denk geliyor ve limit olduğu icin 200gbps goremez gereksiz bir para gideri olurdu.
140tlOA 20 DK ben 3 gun açık bıraktı ne kadar bu paket
Saniyede 85mb mi 85mpbs internet hızı mi?Alıntıyı görüntüleŞuan anlık hızım bu. Paket kaybı sıfır. Şu ana kadar aldığım en yüksek hız steam tarafında. İlk defa bu kadar yüksek gördüm. Genelde steam kısıtlama yapıyor ve maks 85'e çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O hızı destekleyecek bir platform yok ki XD Steam bile kısıtlama yapıyor. Gereksiz yüksek bir hız. Çağ atlayınca kullanılır anca bence .d
Superonline'ın gbps hattı mı varmış ? Komik geliyor. Milleti o kadar bıktırıyorlar ki. Şanslıymış arkadaşın.süperonline kullanan ark var 10gbps hatı var sn de iniyor her oyun.
85MB/snSaniyede 85mb mi 85mpbs internet hızı mi?