Neler Yeni

Yardım Türknet hız normal modemde ms var

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
türkneti 2 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle bir oluyor
2 gündür mbps her şey normal fakat hız testi yaptığımda sonuçlar bu şekilde
İnternet Hız Testi ve En İyi Speed Test Ölçme _ Turkcell - Opera 20.01.2022 16_31_38.png

doğal olarak online oyun girmeye çalıştığımda ms kaç çıkıyorsa oyundaki pingimde o kadar çıkıyor 500 600 den aşağı inmiyor oyun boyu
müşteri hizmetlerini aradığımda bir yağışlardan dolayı dediler bir de ağdaki yoğunluktan dolayı altyapı sıkıntılı dediler bunun çözümü var mıdır ?
1 arka sokakta oturan arkadaşım farklı operatör kullanıyor onun her şeyi normal
ne kadar böyle sürer
operatör değiştirmeye gerek var mıdır ?
çözümü bilen veya yol gösterecek herhangi bir yöntem biliyorsanız cevap yazarsanız sevinirim iyi günler.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Abi hiç sorma bende de aynı. 2 senedir Türknet kullanırım herkese de tavsiye ederim ama son günlerde rezalet bir sıkıntı var. Destek talebi oluşturdum bişey yok diyorlar

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi hiç sorma bende de aynı. 2 senedir Türknet kullanırım herkese de tavsiye ederim ama son günlerde rezalet bir sıkıntı var. Destek talebi oluşturdum bişey yok diyorlar
usta valla bende aynı şekil bende tavsiye ederim fakat bu nedir böyle diyorum modemde sıkıntı var bana hızınız gayet normal modem ms i bizden kaynaklanmıyor dediler
ondan önceki gün yine aradım yağışlardan dolayı dediler bi dedikleri bi dediklerine tutmuyor.

2mApoo

80+ Silver
türkneti 2 yıldır kullanıyorum ilk defa böyle bir oluyor
2 gündür mbps her şey normal fakat hız testi yaptığımda sonuçlar bu şekilde Alıntıyı görüntüle
doğal olarak online oyun girmeye çalıştığımda ms kaç çıkıyorsa oyundaki pingimde o kadar çıkıyor 500 600 den aşağı inmiyor oyun boyu
müşteri hizmetlerini aradığımda bir yağışlardan dolayı dediler bir de ağdaki yoğunluktan dolayı altyapı sıkıntılı dediler bunun çözümü var mıdır ?
1 arka sokakta oturan arkadaşım farklı operatör kullanıyor onun her şeyi normal
ne kadar böyle sürer
operatör değiştirmeye gerek var mıdır ?
çözümü bilen veya yol gösterecek herhangi bir yöntem biliyorsanız cevap yazarsanız sevinirim iyi günler.
Aga testte benim normal fakat son zamanlarda VALORANT oynarken pingler normalden 20-30 ms daha fazla yanii.
Galiba genel bi sorun. Bekle derim. Değişmeye gerek yok hemen

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
usta valla bende aynı şekil bende tavsiye ederim fakat bu nedir böyle diyorum modemde sıkıntı var bana hızınız gayet normal modem ms i bizden kaynaklanmıyor dediler
ondan önceki gün yine aradım yağışlardan dolayı dediler bi dedikleri bi dediklerine tutmuyor.
Yeni nesil modemler çıkmış 5g destekli ona mı geçin diyorlar acaba

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Millenicom da aynı sorunu yaşıyorum, genel bir sorun var sanırım. Aynı şekilde aradım bir sorun yok dediler.

TumHam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
isim soyisim
Bende bi sıkıntı yok. 3.5 senedir türknetliyim
ping vs de normal
paket 35/3+2

Ekler

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    179.7 KB · Hit: 28

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
Bende bi sıkıntı yok. 3.5 senedir türknetliyim
ping vs de normal
paket 35/3+2
usta ping ilk başta bende de normal gösteriyor fakat oyuna girince işler değişiyo ilkte 15 20 ms arası gidiyor sonra birden bi çıkıyo 500 600 arası dolanmaya başlıyor
anlamadığım 500 600 msteyken alt tap atıyorum 30 40 saniye dolanınca 15 20 ms e iniyor tekrar bir kaç saniye sonra yine 500 600 ms

TumHam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
isim soyisim
usta ping ilk başta bende de normal gösteriyor fakat oyuna girince işler değişiyo ilkte 15 20 ms arası gidiyor sonra birden bi çıkıyo 500 600 arası dolanmaya başlıyor
anlamadığım 500 600 msteyken alt tap atıyorum 30 40 saniye dolanınca 15 20 ms e iniyor tekrar bir kaç saniye sonra yine 500 600 ms
BELKİ bir şey gösterir, modeminin arayüzünde benim ss aldığım gibi bir kısım var. oranın bi fotosunu bizimle paylaşırmısın?
//her modemde aynı yerde veya kolayda olmayabiliyor o kısım, nasıl bulunduğuna netten bakman gerekebilir.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
gece gece bendede kopma oluyor eski issde olmuyordu

Top Bottom