Neler Yeni

Türknet ile ilgili sorum

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
67mbps 8upload hızına kadar destek alıyorum 170t

1000mbps 1000 upload 140tl neden oluyor öyle

Birde gigafiber neye göre gelir adrese

egebaranakk0

80+ Silver

Gigafiber mahalledeki talep üzerine geliyor galiba sitede x noktayada gelsin gibi bi bölüm vardi mahalledeki kisileri topla herkese yaptir incelemeye alirlar bölgeyi

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gigafiber mahalledeki talep üzerine geliyor galiba sitede x noktayada gelsin gibi bi bölüm vardi mahalledeki kisileri topla herkese yaptir incelemeye alirlar bölgeyi
Mahallede kimseyi tanımıyorum :)

egebaranakk0

80+ Silver

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Umut

Eski kullanıcı isen öyle maalesef benimde 170 tl yeni kullanıcılara 140 tl diye biliyorum birde 1000/1000 için aynı mahalleden çok kişinin talep oluşturması gerek

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Discord
DocToR#3732
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski kullanıcı isen öyle maalesef benimde 170 TL yeni kullanıcılara 140 TL diye biliyorum birde 1000/1000 için aynı mahalleden çok kişinin talep oluşturması gerek
Yok yeniyim bende Türktelekom bitecek bu ay türknet geçicem

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Umut
Sanada 140 tl olması lazım ama bilemedim birde hâlâ devam ediyorsa turknet kullanan arkadaşınız varsa onun kodunu verin abone olurken hem size hem ona bedava 1 ay

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
Türknet konusunda ihtiyacınız varsa yardımcı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türknet kendi altyapısındaki kullanıcılara (Kendisinin fiber kablosu olan yerlere) 140tl fiyata yapıyor diyeceksiniz ki 100mbps olan neden 180tl? Türknet TürkTelekomun altyapısını kullanıyor bu yüzden.

Referans konusunda da x kullanıcısının kodu ile kayıt olursan 6 ay boyunca 140TL'ye denk geliyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gigafiber istiyorum bölümünden başvuru yapabilirsin ama gelir mi gelmez mı meçhul oradaki proje kapsamında mı anlaşmalar uygun mu müşteri potansiyeli var mı vs ye bakılır bence

Rulep

80+ Gold

ananas_suyu

80+ Bronze
Dostum turknete geçeceksen 2 kere düşün turknet kullanıyorum 1000mbps ancak internet yok şaka gibi geliyor ama yok 2 haftadır bildiğin yok ve çözümde bulamıyorlar sürekli modemi sıfırla tekrar kur sıfırla tekrar kur sonuç internet yok

1000mbps internet sizi kandırmasın ilk 2-3 ay hizmet güzel sonra ilgi alaka sıfır uzun süredir evde internet yok çözümde bulmaya çalışıyorlar bu ay bitsin değiştircem mecbur interneti

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,595
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Dostum turknete geçeceksen 2 kere düşün turknet kullanıyorum 1000mbps ancak internet yok şaka gibi geliyor ama yok 2 haftadır bildiğin yok ve çözümde bulamıyorlar sürekli modemi sıfırla tekrar kur sıfırla tekrar kur sonuç internet yok

1000mbps internet sizi kandırmasın ilk 2-3 ay hizmet güzel sonra ilgi alaka sıfır uzun süredir evde internet yok çözümde bulmaya çalışıyorlar bu ay bitsin değiştircem mecbur interneti
Gigafiber kullanıyorum sıkıntı yaşamadım öyle senin gibi modemde problem olabilir mi 1000 mbps interneti herkes ister sen iptal edecek durumdasın

aynı sorunlar yüzünden iptal ettim ben de. 95 mbs hız alıyorum ama internet bi var bi yok. tesisat da yepyeni hiçbir şeyi bahane edemezler. daha önce yaşamadığım sorunları turknette yaşadım sürekli üstelik ping de garip bir şekilde yüksekti. hız çok yüksek (vdsl altyapıya göre) 95 falan indirme yaparken bir sıkıntı yok ama ping garip bir şekilde yüksek. üstelik 1 evde değil 2 evde aynı sorunu yaşadım diğer evde ablamındı onda fiber olmasına rağmen turknet kullandığım süre boyunca sıkıntı yaşadım ve onu da iptal ettirdim başka operatörlerdeyim sıkıntısız kullanıyorum şu an

Top Bottom