Neler Yeni

Türknet ile ilgili sorum

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
67mbps 8upload hızına kadar destek alıyorum 170t

1000mbps 1000 upload 140tl neden oluyor öyle

Birde gigafiber neye göre gelir adrese
170tl olan türk telekomun alt yapısını kullanıyor 140tllik tarifede ise türknet kendi altyapısını kullanıyor bu yüzden fiyat böyle

Cofffee

80+
Dostum turknete geçeceksen 2 kere düşün turknet kullanıyorum 1000mbps ancak internet yok şaka gibi geliyor ama yok 2 haftadır bildiğin yok ve çözümde bulamıyorlar sürekli modemi sıfırla tekrar kur sıfırla tekrar kur sonuç internet yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000mbps internet sizi kandırmasın ilk 2-3 ay hizmet güzel sonra ilgi alaka sıfır uzun süredir evde internet yok çözümde bulmaya çalışıyorlar bu ay bitsin değiştircem mecbur interneti
O hangi türknet bir yıl dan fazla oldu geçeli ortalama 880dn 920up alıyorum

ananas_suyu

80+ Bronze
aynı sorunlar yüzünden iptal ettim ben de. 95 mbs hız alıyorum ama internet bi var bi yok. tesisat da yepyeni hiçbir şeyi bahane edemezler. daha önce yaşamadığım sorunları turknette yaşadım sürekli üstelik ping de garip bir şekilde yüksekti. hız çok yüksek (vdsl altyapıya göre) 95 falan indirme yaparken bir sıkıntı yok ama ping garip bir şekilde yüksek. üstelik 1 evde değil 2 evde aynı sorunu yaşadım diğer evde ablamındı onda fiber olmasına rağmen turknet kullandığım süre boyunca sıkıntı yaşadım ve onu da iptal ettirdim başka operatörlerdeyim sıkıntısız kullanıyorum şu an
Aynen ping sorunu var bide saçma speed teste 800 üstü çıkan internet oyunda 12 mbps ile oynayanlar dan daha fazla pingim oluyordu şaka gibi

ananas_suyu

80+ Bronze
O hangi türknet bir yıl dan fazla oldu geçeli ortalama 880dn 920up alıyorum
İnternet gelse bende test yapacam ama geldiği yok :)

Her oyun için geçerli MC left 4 dead 2 valo vb bunlar sace dikkat ettiğim genelde ping çok kötü değil ama iyi de değil sınırda yani birazdaha artsa takılmalar başlicak

Cofffee

80+
İnternet gelse bende test yapacam ama geldiği yok :)
Ben hiç kesinti yaşamıyorum çok nadir 4ayda bir kere fln
Oyunlarda pingim valoda: 2-3 R6 40-70 r6 sunucuları çöp

Fiber kablonda belki hasar olabilir veya yüksek akım vardır

ananas_suyu

80+ Bronze
Gigafiber kullanıyorum sıkıntı yaşamadım öyle senin gibi modemde problem olabilir mi 1000 mbps interneti herkes ister sen iptal edecek durumdasın
Bilmiyorum ilk zamanlar gayet iyidi sonradan internet kesilmeye başladı şuanda 2 haftadır yok yani günde 2 kere arıyorum ama nafile hep modeme reset atırıyorlar sonra kurulum daha önce yaptım dememe rağmen gene yaptırıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,409
Üyeler
164,006
Son üye
dijitalarsiv
Top Bottom