Neler Yeni

Yardım Türknet Kullananlar Bakabilir Mi ?

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Arkadaşlar beni aradılar perşembe günü geleceğiz dediler ben evrakları onlar gelince onlara mı vereyim yoksa Mng Kargo ile mi yollayayım müşteri hizmetlerine soruyorum her biri farklı cevap veriyor
(İkiside olursa hangisi daha hızlı olur)

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
İstedikleri evrakları gelen kişiye teslim edeceksin kurulumu yapıp gidiyor farklı bir işlem olarak türknet uygulamasına bir kaç evrak kaydediyorsunuz

Sedatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Sedat Şahin
Dostum ben kendimm yollamıştım evrakları Max 1 hafta sürmüştü .bu arada arkadaş kodu verdin mi vermediysen atayım sende bende 1 ay faydalanalim

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ben kendimm yollamıştım evrakları Max 1 hafta sürmüştü .bu arada arkadaş kodu verdin mi vermediysen atayım sende bende 1 ay faydalanalim
Dün konu açtım onun için zar zor buldum :)

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
İstedikleri evrakları gelen kişiye teslim edeceksin kurulumu yapıp gidiyor farklı bir işlem olarak türknet uygulamasına bir kaç evrak kaydediyorsunuz
Hocam bir yerde bi türknet birde türk telekom ekibi olmak üzere 2 defa geliyorlar demişti bir arkadaş şimdi ilk gelen ekip halledip gidecek mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
koray kuş
Arkadaşlar beni aradılar perşembe günü geleceğiz dediler ben evrakları onlar gelince onlara mı vereyim yoksa Mng Kargo ile mi yollayayım müşteri hizmetlerine soruyorum her biri farklı cevap veriyor
(İkiside olursa hangisi daha hızlı olur)
bize gelen kişi fotoğrafını çekmişti ama belgeleri almamıştı sanırım kargoyla fln göndermedik ama

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
bize gelen kişi fotoğrafını çekmişti ama belgeleri almamıştı sanırım kargoyla fln göndermedik ama
Bende imzalayıp ekip gelince veririm o zaman kargoyla filan uğraşmamış olurum amacım aslında en hızlı şekilde kurulması çünkü şuan ki internet berbat
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide ekibe verdim diyelim onlarda merkeze gönderene kadar açılıyor mu internet

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
Hocam bir yerde bi türknet birde türk telekom ekibi olmak üzere 2 defa geliyorlar demişti bir arkadaş şimdi ilk gelen ekip halledip gidecek mi?
Ben yakın zamanda yaptım iki ekip gelmiyor tek bir ekip geliyor

Top Bottom