Ben kullanıyorum rezalet ötesi 4mb hız alıyorumTürknet almayı düşünüyorum müşteri hizmetlerini aradık en az 75mb alırsınız dedi ama internetde fiber kablon olması gerekiyor filan yazıyordu türkneti alırsam bu işi onlar halletmiyor mu?
bana dediler 80 mb alırsınız sonuç hüzün kardeş 4 mb nedir eyyy türknet ?Türknet almayı düşünüyorum müşteri hizmetlerini aradık en az 75mb alırsınız dedi ama internetde fiber kablon olması gerekiyor filan yazıyordu türkneti alırsam bu işi onlar halletmiyor mu?
ben süperonline kullanıyorum memnunumTürknet almayı düşünüyorum müşteri hizmetlerini aradık en az 75mb alırsınız dedi ama internetde fiber kablon olması gerekiyor filan yazıyordu türkneti alırsam bu işi onlar halletmiyor mu?
adam sana süperonline sormamış yalnız türknet sormuşben süperonline kullanıyorum memnunum
bulunduğun yerde fiber olmalı en basitinden fiber kablosu varsa (sarı renkli olur genellikle) fiber vardır diyebilirizTürknet almayı düşünüyorum müşteri hizmetlerini aradık en az 75mb alırsınız dedi ama internetde fiber kablon olması gerekiyor filan yazıyordu türkneti alırsam bu işi onlar halletmiyor mu?
biliyorum ben sadece kendi kullandığım ve memnun olduğum şeyi söyledimadam sana süperonline sormamış yalnız türknet sormuş
Türknet almayı düşünüyorum müşteri hizmetlerini aradık en az 75mb alırsınız dedi ama internetde fiber kablon olması gerekiyor filan yazıyordu türkneti alırsam bu işi onlar halletmiyor mu?
Arıyarak sorguladık garanti verdi 75mb için üstelik bizim buradaki sokaklara kağıtlarını dağıtmışlar altyapı geldi diyebulunduğun yerde fiber olmalı en basitinden fiber kablosu varsa (sarı renkli olur genellikle) fiber vardır diyebiliriz
burdan da ayrıca sorgulayabilirsinİnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!turk.net
kullanabilirsin o zaman zaten taahütsüz baktın olmuyor iptal edersinArıyarak sorguladık garanti verdi 75mb için üstelik bizim buradaki sokaklara kağıtlarını dağıtmışlar altyapı geldi diye
Millenicom al turknet fiber harici asla ve asla alinmaz müşteri hizmeti yok uygulamadan yazdikca bakiyolar sadece millenicom gecersen ve soru veya icine herhangi bir suphe duserse bana yazarsin olurmuTürknet almayı düşünüyorum müşteri hizmetlerini aradık en az 75mb alırsınız dedi ama internetde fiber kablon olması gerekiyor filan yazıyordu türkneti alırsam bu işi onlar halletmiyor mu?
75 ustu alman icin 10tl ek ucret vermen gerekiyor ilk 35 sonra 10 tlyr alabildigin max hiz laabildigin max hizi qltyapin ne kadar destekliyor bana söylemisin bir sorgulayarakArıyarak sorguladık garanti verdi 75mb için üstelik bizim buradaki sokaklara kağıtlarını dağıtmışlar altyapı geldi diye
Alabilicegin max hizi turknetin sitesinden bir sorgularmisin 75 ustu deme bana alabiliceginiz maksimum hiz ne yaziyor ordaArıyarak sorguladık garanti verdi 75mb için üstelik bizim buradaki sokaklara kağıtlarını dağıtmışlar altyapı geldi diye