Türknet kullananlar yazsın

Millenicom al turknet fiber harici asla ve asla alinmaz müşteri hizmeti yok uygulamadan yazdikca bakiyolar sadece millenicom gecersen ve soru veya icine herhangi bir suphe duserse bana yazarsin olurmu
Post automatically merged:

75 ustu alman icin 10tl ek ucret vermen gerekiyor ilk 35 sonra 10 tlyr alabildigin max hiz laabildigin max hizi qltyapin ne kadar destekliyor bana söylemisin bir sorgulayarak

Alabilicegin max hizi turknetin sitesinden bir sorgularmisin 75 ustu deme bana alabiliceginiz maksimum hiz ne yaziyor orda

Ekler

• Screenshot_20210517_203538_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210517_203538_com.android.chrome.jpg
    308.8 KB · Hit: 38
Altyapın varsa interneti büyük bir oranda alırsın ben de de var 35 mbps altyapım okadar destekliyor 30 33 arası değişiyor bazen düştüğü oluyor oyunda arada ping çıkıyor çıkıp biraz bekleyince geçiyor oyunla mı alakalı benle mi bilmiyorum

Türknet almayı düşünüyorum müşteri hizmetlerini aradık en az 75mb alırsınız dedi ama internetde fiber kablon olması gerekiyor filan yazıyordu türkneti alırsam bu işi onlar halletmiyor mu?
kullanıyorum ozelden yazanbılırsın bır ay bedava kullanman ıcın kod da verebılırım herseyı sorabılırsın

Altyapın varsa interneti büyük bir oranda alırsın ben de de var 35 mbps altyapım okadar destekliyor 30 33 arası değişiyor bazen düştüğü oluyor oyunda arada ping çıkıyor çıkıp biraz bekleyince geçiyor oyunla mı alakalı benle mi bilmiyorum
Böyle gösteriyor site işte aradık müşteri hizmetleride böyle dedi

Türknet konusunda çok şikayet var ama kullanmadım ne kadar doğru bilmiyorum.
Eğer başka bir seçenek istersen kesinlikle Millenicom öneririm:

Kanka sen stabil 100 alirsin soyliyim de fiyat ne tam olarak

kullanıyorum ozelden yazanbılırsın bır ay bedava kullanman ıcın kod da verebılırım herseyı sorabılırsın
Boyleleri jaho kodunu kulalniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,152
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri