Speed test yap bak bı hızına bite Steam ayarlarına gir orda belki hızı limitlemişindirtürknet kullanıyorum 1000 e 1000 internetim var fakat steamde oyun indirerk 60 dan yüksek indirme hızı alıyordum şimdi ise 13 nedeni nedir ?
1000mbs internet saniyede 1000mb indirmek demek değil açılım bu değil zaten mega per second, hızını /8 yapıyorsun yani 8 e bölüyorsun. Şimdi kötü hava şartları altyapı yetersizliği derken bu hız daha da düşebiliyor. Bende 100mb internet var 5 ile indirme yapıyorum normalde 12 falan olması lazım ama bu kötü şartlar çok etkiliyor hızıtürknet kullanıyorum 1000 e 1000 internetim var fakat steamde oyun indirerk 60 dan yüksek indirme hızı alıyordum şimdi ise 13 nedeni nedir ?
Hayır baktım limitsizSpeed test yap bak bı hızına bite Steam ayarlarına gir orda belki hızı limitlemişindir
1000mbs internet saniyede 1000mb indirmek demek değil açılım bu değil zaten mega per second, hızını /8 yapıyorsun yani 8 e bölüyorsun. Şimdi kötü hava şartları altyapı yetersizliği derken bu hız daha da düşebiliyor. Bende 100mb internet var 5 ile indirme yapıyorum normalde 12 falan olması lazım ama bu kötü şartlar çok etkiliyor hızı
8 bölsem 125 çıkıyor bu yinede 13 e düşürmez steam 125 mb zaten algılamıyor önceden 60-70 arası alabiliyrodum şuan iste sadece 131000mbs internet saniyede 1000mb indirmek demek değil açılım bu değil zaten mega per second, hızını /8 yapıyorsun yani 8 e bölüyorsun. Şimdi kötü hava şartları altyapı yetersizliği derken bu hız daha da düşebiliyor. Bende 100mb internet var 5 ile indirme yapıyorum normalde 12 falan olması lazım ama bu kötü şartlar çok etkiliyor hızı
olması gereken o zaten 1000mbs internet saniyede 1000 mb indirecek garantisi vermez bunun matematiksel hesabı 8 e bölmektir biraz da düşmektir çünkü altyapı yetersizliği ve hava koşulları çok etkliliyorBenim 100mb 7-8 upload . Saniyede 11-13 mb indiriyor bilgin olsun
dediğim gibi kötü hava şartları ve altyapı çok etkiliyor eskiden bu yüzden 60 alıyordunuz şimdi 13 almanız çok zor türk net ile görüşün8 bölsem 125 çıkıyor bu yinede 13 e düşürmez steam 125 mb zaten algılamıyor önceden 60-70 arası alabiliyrodum şuan iste sadece 13
Yok arkadaşa örnek olması açısından yazdım. Ama 1000-1000 alıyor ve aynı benim gibi indiriyorsa ne anlamı kaldı onu çözemedimolması gereken o zaten 1000mbs internet saniyede 1000 mb indirecek garantisi vermez bunun matematiksel hesabı 8 e bölmektir biraz da düşmektir çünkü altyapı yetersizliği ve hava koşulları çok etkliliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğim gibi kötü hava şartları ve altyapı çok etkiliyor eskiden bu yüzden 60 alıyordunuz şimdi 13 almanız çok zor türk net ile görüşün
internet sağlayıcısında sorun olmuştur normalde 100 ü geçmez indirme hızı onun 60-70 normalYok arkadaşa örnek olması açısından yazdım. Ama 1000-1000 alıyor ve aynı benim gibi indiriyorsa ne anlamı kaldı onu çözemedim
Tahminimce hocam teşekkürler . Kontrol etmesinde fayda varinternet sağlayıcısında sorun olmuştur normalde 100 ü geçmez indirme hızı onun 60-70 normal
Steam tarafinda kisitlanmisda olabilir epicdede deneyin bencetürknet kullanıyorum 1000 e 1000 internetim var fakat steamde oyun indirerk 60 dan yüksek indirme hızı alıyordum şimdi ise 13 nedeni nedir ?