Neler Yeni

Turknet mi ? Milenicom mu ?

Alikose01

80+ Bronze
arasında kaldım sizce hangisine başvuruyim ?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Türknetten millenicom a geçtim ve memnunum.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
"TurkNet vs _____ ?" sorusunda cevap her zaman diğer firmadır.

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Erdi
İkisinide kullanmış biri olarak kesinlikle, üzerine basa basa, altını çize çize Millenicom diyorum.
Aktif olarak hala kullanıyorum çok memnunum. Bir sorun yaşamıyorum ama yaşadığım zaman da en azından muhatap bulabiliyorum gece saat 4 bile olsa telefonu açan birileri oluyor. Türknette ise sabahın 9’unda mesai saatlerinde bile konuşacak birini bulamazsın. Program üzerinden talep açın derler o talebede cevap gelmesi için dua edersin.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Millenicom

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ender İSKENDER
Türknet sorun çıkmadığı sürece iyidir sorun çıkarsa muhatap bulmak çok zor. Bununla birlikte zorunla 10 megabit alabildiği internetimi 2 hafta beni internetsiz bırakıp mağdur ettikten sonra kendi altyapılarına (yapa VDSL) kaydırıp 40 megabite çıkardılar ve o gün bu gündür sorunsuz ve mutlu bir Türknet müşterisiyim. Eğer sorun olduğunda çok zor çözülmesini göze alabilirseniz Türkneti öneririm çünkü çözdümü sağlam çözüyorlar.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142

Morze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Deniz Cuhadar
Nerede oturduğuna göre değişir hizmetleri stabil olmuyor bu firmaların ama bence Türknet

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Türknet sorun çıkmadığı sürece iyidir sorun çıkarsa muhatap bulmak çok zor. Bununla birlikte zorunla 10 megabit alabildiği internetimi 2 hafta beni internetsiz bırakıp mağdur ettikten sonra kendi altyapılarına (yapa VDSL) kaydırıp 40 megabite çıkardılar ve o gün bu gündür sorunsuz ve mutlu bir Türknet müşterisiyim. Eğer sorun olduğunda çok zor çözülmesini göze alabilirseniz Türkneti öneririm çünkü çözdümü sağlam çözüyorlar.
Millenicom çözmüyor mu?

Top Bottom