Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
adamların heryerde binaları varTurknet daha hızlı internet sağlasa bile adamlar telefona bile bakmıyorlar.
adamların heryerde binaları varTurknet daha hızlı internet sağlasa bile adamlar telefona bile bakmıyorlar.
türknet alabilirsin hızı iyiDostlarım yeni bir eve taşındım. Eski evimde alt yapı olmadığı için bunların hiçbirini kullanmışlığım yok. Yeni evimde alt yapı bulunduğu için internet bağlattırıcam. Başlıkta yazdığım sağlayıcılardan hangisini önerirsiniz? Neden? Şu daha iyi olur dediğiniz markalarda varsa önerilere açığım. Teşekkürler...
Baya zor dostum. Başvuru yapsan bile ne zaman fiber getirecekleri muamma oluyor. Sonsuza kadar da bekleyebilirsinBeyler yıllardır bu sorunu yaşıyoruz küçük bir yerde yaşıyorum fiber altyapı yok bunun bir çaresi yok mu ben yüksek hızda internet kullanamayacak mıyım![]()
millenicomda iyidir hızı ben kullanıyorum 33 den aşağısını görmedim max 35mbsEn bilindik Turknet var içlerinde. Diğer markalar nasıldır peki? Önerirmisin
Önermeyen de çok fazla. Kararsız kaldım şimditürknet alabilirsin hızı iyi
Müşteri hizmetleri nasıldır peki?millenicomda iyidir hızı ben kullanıyorum 33 den aşağısını görmedim max 35mbs
altyapın yok ise bence millenicom alEn bilindik Turknet var içlerinde. Diğer markalar nasıldır peki? Önerirmisin
millenicom da bilindik tv de bir ton reklamı var açıkçasıEn bilindik Turknet var içlerinde. Diğer markalar nasıldır peki? Önerirmisin
iyi baya iyi biz yeni taşındığımızda eve daha eşyalar tam yerleşmeden hemen bağladırlar interneti wp den yazıncada çabuk dönüyorlarÖnermeyen de çok fazla. Kararsız kaldım şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Müşteri hizmetleri nasıldır peki?
iyiMüşteri hzimetleri nasıl millenicom'un?
iyi baya iyi biz yeni taşındığımızda eve daha eşyalar tam yerleşmeden hemen bağladırlar interneti wp den yazıncada çabuk dönüyorlar
türknet açıkçası müşteri hizmetleri olmadıgı ve çok kopma oldugu için sorun yaşayan çok millenicom da böyle sorun yaşayan pek görmedim açıkçasıÖnermeyen de çok fazla. Kararsız kaldım şimdi
Müşteri hizmetleri nasıldır peki?
Teşekkürleriyi baya iyi biz yeni taşındığımızda eve daha eşyalar tam yerleşmeden hemen bağladırlar interneti wp den yazıncada çabuk dönüyorlar
iyi