Türknete geçmeyi planlıyorum türknetin artı ve eksi yönlerini kullanmış biri söyleyebilir mi? Ayrıca zam olaylarını ve iddia ettikleri net hızlarını gerçekten verebiliyorlar mı? Bunlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
Peki 8 mbps diye baştan demişlermiydi yoksa yoksa 50 veririz diyip mi 8 verdiler100/8 internet alıyorum , müşteri hizmetleri siz interneti bağlayana kadar özel ilgileniyorlar daha sonrasında arayıp konuşabilceğin birisi yok , online işlemler kısmına girip oradan kayıt oluşturuyorsun seni bir kaç güne arıyorlar (canları isterse) , 85 TL ile başladı şuan 99 TL ,3 yıldır kullarıyorum hız sabit
Hız durumu ve zam oranı nedir? Bana 50 mbps hız verdiler dedikleri hızın en azından 40 mbps alır mıyım?4 yıldır sıkıntısız devam
Ben de çok merak ediyorum bu konuyu kablonet devam. Emin olamadığım için kabloneti değiştirmedim.Türknete geçmeyi planlıyorum türknetin artı ve eksi yönlerini kullanmış biri söyleyebilir mi? Ayrıca zam olaylarını ve iddia ettikleri net hızlarını gerçekten verebiliyorlar mı? Bunlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
hocam 100 mb indirme / 8 mb yükleme veriyorlar 2 yıl 85 TL'ye kullandım bu yıl 99 TL'ye yükseldi ortalama 93 mb falan alıyorum modem kaynaklı diye düşünüyorum az kaliteli modem olsa 100 mb alıcağıma inanıyorumPeki 8 mbps diye baştan demişlermiydi yoksa yoksa 50 veririz diyip mi 8 verdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hız durumu ve zam oranı nedir? Bana 50 mbps hız verdiler dedikleri hızın en azından 40 mbps alır mıyım?
Her ISS bölgeye göre özellikleri farklılıkları var. Mesela her yerde türk et iyi olmayabiliyor. Aynı şekilde türk telekomsa iyi olmayabiliyor. Açıkçası ben türktelekom kullanıyorum hiç ping şikayetim olmadı. Hep 30 60 civarlarında geziyor. (CS go 1.6 topluluk sunucularında bazen daha fazla yükselebiliyor. Ki oda normal)İlk başlarda güzeldi tek sorun 70 diyip 35 hız sağlamışlardı sonra çok uzun uğraşlar sonucu (yaklaşık 2 günde 60 kez arama sonucu açtılar şans eseri) halloldu 1-2 ay sonra yüksek ping sürekli kopma donma gibi problemler başladı ulaş ulaşabilirsen tabi. sonra değiştirmeye karar verdiğimiz zaman bu sefer onlar aramaya başladı efendim şöyle böyle diye fakat türk telekoma geçtik gayet memnunuz 6 aydır.
evet, daha önce yazmıştım benim tercihim taahhütü olmayanları test edip eğer sıkıntı çıkarsa değiştirmek ben öyle yapıp buldum.Her ISS bölgeye göre özellikleri farklılıkları var. Mesela her yerde türk et iyi olmayabiliyor. Aynı şekilde türk telekomsa iyi olmayabiliyor. Açıkçası ben türktelekom kullanıyorum hiç ping şikayetim olmadı. Hep 30 60 civarlarında geziyor. (CS go 1.6 topluluk sunucularında bazen daha fazla yükselebiliyor. Ki oda normal)