Neler Yeni

Türknet nasıl bir saglayici

cylmz6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
cem yılmaz
Türknete geçmeyi planlıyorum türknetin artı ve eksi yönlerini kullanmış biri söyleyebilir mi? Ayrıca zam olaylarını ve iddia ettikleri net hızlarını gerçekten verebiliyorlar mı? Bunlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.

troublex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ibrahim insanazor ivedik
100/8 internet alıyorum , müşteri hizmetleri siz interneti bağlayana kadar özel ilgileniyorlar daha sonrasında arayıp konuşabilceğin birisi yok , online işlemler kısmına girip oradan kayıt oluşturuyorsun seni bir kaç güne arıyorlar (canları isterse) , 85 tl ile başladı şuan 99 tl ,3 yıldır kullarıyorum hız sabit

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Genel olarak iyi ama Eğer modeminiz çok fahiş bir fiyattan modem satıyorlar. 12 ay taksiyle ayda 60 lira

cylmz6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
cem yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100/8 internet alıyorum , müşteri hizmetleri siz interneti bağlayana kadar özel ilgileniyorlar daha sonrasında arayıp konuşabilceğin birisi yok , online işlemler kısmına girip oradan kayıt oluşturuyorsun seni bir kaç güne arıyorlar (canları isterse) , 85 TL ile başladı şuan 99 TL ,3 yıldır kullarıyorum hız sabit
Peki 8 mbps diye baştan demişlermiydi yoksa yoksa 50 veririz diyip mi 8 verdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 yıldır sıkıntısız devam
Hız durumu ve zam oranı nedir? Bana 50 mbps hız verdiler dedikleri hızın en azından 40 mbps alır mıyım?

sungurhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ünal YAVUZ
sıkıntısız kullanıyorum istanbuldayım bugun kayıt oluşturdum 10 dk sonra geri dönüş sağlandı her zaman öyle oldu benım için açıkcası .

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
EMRE
Türknete geçmeyi planlıyorum türknetin artı ve eksi yönlerini kullanmış biri söyleyebilir mi? Ayrıca zam olaylarını ve iddia ettikleri net hızlarını gerçekten verebiliyorlar mı? Bunlar hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
Ben de çok merak ediyorum bu konuyu kablonet devam. Emin olamadığım için kabloneti değiştirmedim.

troublex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
ibrahim insanazor ivedik
Peki 8 mbps diye baştan demişlermiydi yoksa yoksa 50 veririz diyip mi 8 verdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hız durumu ve zam oranı nedir? Bana 50 mbps hız verdiler dedikleri hızın en azından 40 mbps alır mıyım?
hocam 100 mb indirme / 8 mb yükleme veriyorlar 2 yıl 85 TL'ye kullandım bu yıl 99 TL'ye yükseldi ortalama 93 mb falan alıyorum modem kaynaklı diye düşünüyorum az kaliteli modem olsa 100 mb alıcağıma inanıyorum

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Evimde fiber desteği vardı fakat 1 Gbps internet lazım olmaz diye 100/100 aldım. Ardından 6 ay boyunca 1Gbsp/1gbps hediye verdiler. Yeni yıl zamlarında fiber destekli evlere 100 TL e 1gbps/1gbps internet verdiler. Teknik sorunlara gelince ben uygulama üzerinden başvuru atıyorum geri dönüş yapıyorlar çünkü cidden yukarıdaki arkadaşların dediği gibi müşteri temsilcisi nerdeyse yok.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Hiç kullanmadım ama kullananlar iyi diyor bazıları kuruluma dahi gelmedi diyor. Şansına bağlı olarak değişen bir firma.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
İlk başlarda güzeldi tek sorun 70 diyip 35 hız sağlamışlardı sonra çok uzun uğraşlar sonucu (yaklaşık 2 günde 60 kez arama sonucu açtılar şans eseri) halloldu 1-2 ay sonra yüksek ping sürekli kopma donma gibi problemler başladı ulaş ulaşabilirsen tabi. sonra değiştirmeye karar verdiğimiz zaman bu sefer onlar aramaya başladı efendim şöyle böyle diye fakat türk telekoma geçtik gayet memnunuz 6 aydır.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
İlk başlarda güzeldi tek sorun 70 diyip 35 hız sağlamışlardı sonra çok uzun uğraşlar sonucu (yaklaşık 2 günde 60 kez arama sonucu açtılar şans eseri) halloldu 1-2 ay sonra yüksek ping sürekli kopma donma gibi problemler başladı ulaş ulaşabilirsen tabi. sonra değiştirmeye karar verdiğimiz zaman bu sefer onlar aramaya başladı efendim şöyle böyle diye fakat türk telekoma geçtik gayet memnunuz 6 aydır.
Her ISS bölgeye göre özellikleri farklılıkları var. Mesela her yerde türk et iyi olmayabiliyor. Aynı şekilde türk telekomsa iyi olmayabiliyor. Açıkçası ben türktelekom kullanıyorum hiç ping şikayetim olmadı. Hep 30 60 civarlarında geziyor. (CS go 1.6 topluluk sunucularında bazen daha fazla yükselebiliyor. Ki oda normal)

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Her ISS bölgeye göre özellikleri farklılıkları var. Mesela her yerde türk et iyi olmayabiliyor. Aynı şekilde türk telekomsa iyi olmayabiliyor. Açıkçası ben türktelekom kullanıyorum hiç ping şikayetim olmadı. Hep 30 60 civarlarında geziyor. (CS go 1.6 topluluk sunucularında bazen daha fazla yükselebiliyor. Ki oda normal)
evet, daha önce yazmıştım benim tercihim taahhütü olmayanları test edip eğer sıkıntı çıkarsa değiştirmek ben öyle yapıp buldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,847
Son üye
aslanafcw
Top Bottom