Neler Yeni

TürkNet Nasıl bir sağlayıcıdır ?

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
İyi forumlar arkadaşlar aranızda türknet kullanan varsa bana iyisiyle kötüsüyle anlatabilir mi ?

AdnanYVS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adnan Serhad Yavaş
Altyapın iyiyse (bir tek hız olarak değil aynı şekilde kablo kalitesi vs.) güzel hizmet sunuyorlar fakat eski bir altyapın varsa kesinlikle bulaşmanı önermem. Eski bir altyapım olduğu için eziyet çektim, 50'lik paket kullandım hızım 40 üstüne çıktığı gibi kopma yaşıyordum ve hiçbir şekilde çözüm üretemiyorlardı çünkü altyapı telekomundu. Telekomcular da turkNet'in işlerini yapmıyorlar sorumlu olsalar dahi.

Musa Dinç

80+ Bronze
Türknet yerine millenicom seçersen daha iyi seçim olabilir çünkü son zamanlarda türknette çok kesinti oluyormuş tt de öyle.

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Altyapın iyiyse (bir tek hız olarak değil aynı şekilde kablo kalitesi vs.) güzel hizmet sunuyorlar fakat eski bir altyapın varsa kesinlikle bulaşmanı önermem. Eski bir altyapım olduğu için eziyet çektim, 50'lik paket kullandım hızım 40 üstüne çıktığı gibi kopma yaşıyordum ve hiçbir şekilde çözüm üretemiyorlardı çünkü altyapı telekomundu. Telekomcular da turkNet'in işlerini yapmıyorlar sorumlu olsalar dahi.
Altyapım fiber değil vdsl i en yüksek hızı da 100mb/8mb türknet veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapım fiber değil vdsl i en yüksek hızı da 100mb/8mb türknet veriyor
Ama evim eski teşekkürler fikriniz için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiberonline önerir misiniz? ?

Yunus Yıldız

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Captain Jack Sparrow
İyi forumlar arkadaşlar aranızda türknet kullanan varsa bana iyisiyle kötüsüyle anlatabilir mi ?
türknet kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı olmadı kaç aydır internet kesintisi veya yavaşlama olmadı geçen bi konu açmıştım o da onedriveden dolayı karşıya dosya yüklüyordu modem msine etki ediyormuş sağlayıcıdan dolayı şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım 18mpbs benim paket ben oyun oynarken filmde izleseler canlı yayında izleseler ms 1 bile artmıyor tavsiye ederim

AdnanYVS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adnan Serhad Yavaş
Şöyle diyeyim, altyapın telekoma aitse ve kötüyse telekomdan başkasını önermem maalesef. Telekom diğer sağlayacıların müşterilerine ne kadar zorluk varsa yaşatıyor ve kendi sağlayıcısına geçirmeye çalışıyor.

Rulep

80+ Gold
Şöyle diyeyim, altyapın telekoma aitse ve kötüyse telekomdan başkasını önermem maalesef. Telekom diğer sağlayacıların müşterilerine ne kadar zorluk varsa yaşatıyor ve kendi sağlayıcısına geçirmeye çalışıyor.
kesinlikle doğru turknet geçtiğimde internetim gelmiyordu tt saha ekipleri gelecek dediler 1 hafta oldu sonra aracı bulduk 10 dk internet geldi e hani saha ekiplik iş kasıtlı yapıyor tt

AdnanYVS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Adnan Serhad Yavaş
kesinlikle doğru turknet geçtiğimde internetim gelmiyordu tt saha ekipleri gelecek dediler 1 hafta oldu sonra aracı bulduk 10 dk internet geldi e hani saha ekiplik iş kasıtlı yapıyor tt
Evime hat çektiklerinde ben evde yoktum, ev müstakil. Çatıya çıkıp eve gelen hatta baktığımda kabloları bitmiş ve yeni kabloyu yamamışlar fakat yamanan iki ucun üstüne ne güvenlik için bir bant çekmişler ne de herhangi bir önlem almışlar. Rüzgarlı bir gecenin sabahında kontrole çıktığımda kablolar param parça olmuştu. Komikti, insanlar karşılığında para aldıkları işleri bile sallamasyon yapıyorlar.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ben memnunum.

Top Bottom