Altyapım fiber değil vdsl i en yüksek hızı da 100mb/8mb türknet veriyorAltyapın iyiyse (bir tek hız olarak değil aynı şekilde kablo kalitesi vs.) güzel hizmet sunuyorlar fakat eski bir altyapın varsa kesinlikle bulaşmanı önermem. Eski bir altyapım olduğu için eziyet çektim, 50'lik paket kullandım hızım 40 üstüne çıktığı gibi kopma yaşıyordum ve hiçbir şekilde çözüm üretemiyorlardı çünkü altyapı telekomundu. Telekomcular da turkNet'in işlerini yapmıyorlar sorumlu olsalar dahi.
Ama evim eski teşekkürler fikriniz içinAltyapım fiber değil vdsl i en yüksek hızı da 100mb/8mb türknet veriyor
Fiberonline önerir misiniz? ?Altyapın iyiyse (bir tek hız olarak değil aynı şekilde kablo kalitesi vs.) güzel hizmet sunuyorlar fakat eski bir altyapın varsa kesinlikle bulaşmanı önermem. Eski bir altyapım olduğu için eziyet çektim, 50'lik paket kullandım hızım 40 üstüne çıktığı gibi kopma yaşıyordum ve hiçbir şekilde çözüm üretemiyorlardı çünkü altyapı telekomundu. Telekomcular da turkNet'in işlerini yapmıyorlar sorumlu olsalar dahi.
türknet kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı olmadı kaç aydır internet kesintisi veya yavaşlama olmadı geçen bi konu açmıştım o da onedriveden dolayı karşıya dosya yüklüyordu modem msine etki ediyormuş sağlayıcıdan dolayı şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım 18mpbs benim paket ben oyun oynarken filmde izleseler canlı yayında izleseler ms 1 bile artmıyor tavsiye ederimİyi forumlar arkadaşlar aranızda türknet kullanan varsa bana iyisiyle kötüsüyle anlatabilir mi ?
kesinlikle doğru turknet geçtiğimde internetim gelmiyordu tt saha ekipleri gelecek dediler 1 hafta oldu sonra aracı bulduk 10 dk internet geldi e hani saha ekiplik iş kasıtlı yapıyor ttŞöyle diyeyim, altyapın telekoma aitse ve kötüyse telekomdan başkasını önermem maalesef. Telekom diğer sağlayacıların müşterilerine ne kadar zorluk varsa yaşatıyor ve kendi sağlayıcısına geçirmeye çalışıyor.
Evime hat çektiklerinde ben evde yoktum, ev müstakil. Çatıya çıkıp eve gelen hatta baktığımda kabloları bitmiş ve yeni kabloyu yamamışlar fakat yamanan iki ucun üstüne ne güvenlik için bir bant çekmişler ne de herhangi bir önlem almışlar. Rüzgarlı bir gecenin sabahında kontrole çıktığımda kablolar param parça olmuştu. Komikti, insanlar karşılığında para aldıkları işleri bile sallamasyon yapıyorlar.kesinlikle doğru turknet geçtiğimde internetim gelmiyordu tt saha ekipleri gelecek dediler 1 hafta oldu sonra aracı bulduk 10 dk internet geldi e hani saha ekiplik iş kasıtlı yapıyor tt