Yardım Türknet sizce nasıl ?

Ovesna

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhabalar şu anda süperonline kullanmaktayım tahaüttümün bitmesine 1 ay var süperonlinede de 1000mbps alıyorum fakat şu sıralar biraz pingim oluyor anlık ve mobilden kablosuz olarak sıkıntı yaşıyorum, kayıtlı ağ değil diyip attığı oluyor, videolar reelslar açılmıyor. Bende bu yüzden türknet gigafibere geçmeyi düşşüyorum. Sizce nasıl kullananınız var mı?

Merhabalar şu anda süperonline kullanmaktayım tahaüttümün bitmesine 1 ay var süperonlinede de 1000mbps alıyorum fakat şu sıralar biraz pingim oluyor anlık ve mobilden kablosuz olarak sıkıntı yaşıyorum, kayıtlı ağ değil diyip attığı oluyor, videolar reelslar açılmıyor. Bende bu yüzden türknet gigafibere geçmeyi düşşüyorum. Sizce nasıl kullananınız var mı?
5 yıldan uzun süredir kullanan biri olarak deneyimlediğim en iyi ISS.
gigafiber alt yapısı mevcutsa hiç düşünmeden geç.
dilersen MHA19SY17JKQ davet kodunu kullanarak abone olabilirsin.

Bende giga fiber kullanıyorum üstüne sağlayıcı tanımam

ben vdsl kullanıyorum binaya turkcell fiber geldi sırf ping sorunlarından korktuğum için devam ediyorum çok şükür 2 senede 5 kere ancak ping problemi yaşamışımdır tavsiye ederim kesinlikle

Ben kullanıyorum; fiyat-perf olarak iyi.
Özgür internet konusunda hakikaten özgür. İpv6 da Gigafiber'de tanımlanıyor.
Kullanıcı adı ve şifreyi verdikleri için kendi routerinizide kullanabiliyorsunuz.
Peşin ödeme ile fiyat sabitleme veya iptalde kullanılmayan dönem iadeside var.
Davet kodu ilede ekstradan bedava kullanma hakkıda veriliyor.
İyi yani.

1 yıldır kullanıyorum kötünün iyisi denebilir

Kullandığım en iyi sağlayıcı, çok memnunum. Kurulum yaptırdığım haftadan bu yana tek bir kesinti bile olmadı. Kampanyaları sayesinde 3 aydır ücret ödemiyorum :D Normal fiyatları da diğer fiber paketlere göre oldukça uygun.

Geri