Yardım Turknet Nasıldır ?

NOTFOUND

80+
Reaksiyon skoru
62
İyi günler dostlar.

Türk Telekom hipernet 24 paketini kullanıyordum ancak aboneliğim bittiği ve bana haber vermedikleri için yüklü miktarda faturalar geldi 2 adet,bugün arayıp söyledikleri zaman farkettim çünkü otomatik ödeme vardı.Ondan dolayı Türk Telekom kullanmama kararı verdim ve Türknete geçtim 35 Mb hız verdiklerini söylediler sizce nasıldır geçmelimiyim.

Guzel ama millenicoma da bir goz at derim

İzledim ancak birebir kullanan yorumları daha iyi çok şey değişmiş olabilir şuan durum ne acaba ?
Şahsen ben almazdım. Altyapım yeni ve saniyede 1 GBps kadar destekliyor. Türk Telekom kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şuana kadar gayet hızlı. Paketim 35mbps 3 upload. Birde Archer VR1200 kullanıyorum. Mis gibi. Eğer altyapın yeniyse TTNET gibi firmaların güzel paketleri var onları kullanabilirsin.

İyi günler dostlar.

Türk Telekom hipernet 24 paketini kullanıyordum ancak aboneliğim bittiği ve bana haber vermedikleri için yüklü miktarda faturalar geldi 2 adet,bugün arayıp söyledikleri zaman farkettim çünkü otomatik ödeme vardı.Ondan dolayı Türk Telekom kullanmama kararı verdim ve Türknete geçtim 35 Mb hız verdiklerini söylediler sizce nasıldır geçmelimiyim.
reis geçmemen hata olur ben kullanıyorum türknet 100mpbs sınırsız kotasız bide statik ip aldım yanına 95 tl çok iyifakat müşteri temsilcileri berbat onu söylim

Şahsen ben almazdım. Altyapım yeni ve saniyede 1 GBps kadar destekliyor. Türk Telekom kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım şuana kadar gayet hızlı. Paketim 35mbps 3 upload. Birde Archer VR1200 kullanıyorum. Mis gibi. Eğer altyapın yeniyse TTNET gibi firmaların güzel paketleri var onları kullanabilirsin.
Max 35 destekliyor birde TT çok pahalı paketleri

1. Hmm benim altyapım yeni olduğu için 2 sene geçerli uygun fiyatlı bir paket önermişlerdi o yüzden herhalde. Şuan ki fiyatları pek bilmiyorum.
    İlk paket alımı öyle bende 24 Mb sınırsız paketi 64 TL ye kullanıyordum ancak şuan 105 lira diyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,742
Üyeler
188,652
Son üye
melihgungor22
Geri