Neler Yeni

turknet neden bu kadar kusursuz

batuu123

80+ Bronze
millenicom, comnet, dsmart, turktelekom, oris telekom ve son olarak gıbırneti denemiş birisi olarak turknetin bana sunduğu hizmetin yarısını bile diğerleri bana sunamadı, evet fiyat farkı var aralarında lakin aynı zamanda bi o kadar kararlı kopmayan ve diğerlerine göre 10 15 ping daha az veren internette var, bunun nedeni nedir altyapılar aynı değil mi? en son gıbırnete geçtiğimde 15 gün dayanabildim ve hattı iptal ettirip mecburen turknete sıfırdan kurulum yaptırıp 450 lira kurulum ücreti ödemek zorunda kalmıştım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,861
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kusursuz değil altyapın kötüyse ciddi anlamda kötü bir hizmet sunuyor.

batuu123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusursuz değil altyapın kötüyse ciddi anlamda kötü bir hizmet sunuyor.
anlamadığım konu da bu zaten altyapım aynı ama diğerlerinde bir sürü sorun yaşarken burada hiçbir sorun yaşamamam garip geliyor, mantıklı açıklaması yada çözümü olsa bende diğer firmalara geçmeyi 100 lira daha az ödemeyi isterim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,464
İsim
Oğuz
Kusursuz falan değil. Düzgün alt yapı olmayınca TTNET'den farkı yok.

batuu123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kusursuz falan değil. Düzgün alt yapı olmayınca TTNET'den farkı yok.
aynı altyapıda diğerleri sorunlu, yavaş, 25 ping, akşamları hız düşecek şekilde hizmet verirken turknette neden hiçbir sorun yaşamıyorum turktelekom üzerinden vermiyorlar mı aynı interneti, benle alakalı bir sorun olabilir mi, çünkü bende diğerlerine geçip 100 150 lira daha az ödemek istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bahri Karakoç
biraz saçma gelecek ama afyon karahisarda vodafone diğer operatörlere göre harika çekerken konyada vodafone kullanıyorsan cinnet geçiriyorsun hiçbir şekilde çekmiyor. Bu konu da buna benzer. Benim bulunduğum yerde en iyi hizmeti kablonet veriyor ve kablonet kullanıyorum. TurkNet benim bulunduğum yerde tatmin edici değil ve çok kopma oluyor

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
millenicom, comnet, dsmart, turktelekom, oris telekom ve son olarak gıbırneti denemiş birisi olarak turknetin bana sunduğu hizmetin yarısını bile diğerleri bana sunamadı, evet fiyat farkı var aralarında lakin aynı zamanda bi o kadar kararlı kopmayan ve diğerlerine göre 10 15 ping daha az veren internette var, bunun nedeni nedir altyapılar aynı değil mi? en son gıbırnete geçtiğimde 15 gün dayanabildim ve hattı iptal ettirip mecburen turknete sıfırdan kurulum yaptırıp 450 lira kurulum ücreti ödemek zorunda kalmıştım
Turknet e geçtiğimiz ilk 1 ay bizim için eziyet idi her gün int kopuyordu 1 hafta internetsiz kalıyorduk müşteri hizmetleri telefonları açmıyordu flan derken en sonda hallettiler

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kullandıkları ara sunucular vs etkiliyor olabilir. Ama şunu da diyim bizzat türknet ile çok sorun yaşadım, ucuz diye geçmiştim ve o kadar fazla düşük hız ve kopma yaşadım ki ciddi bir miktar fazla ödeyerek yine pahalı diye bıraktığım öbür firmaya döndüm. Yani genel bir durum olduğunu hiç sanmıyorum.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,464
İsim
Oğuz
aynı altyapıda diğerleri sorunlu, yavaş, 25 ping, akşamları hız düşecek şekilde hizmet verirken turknette neden hiçbir sorun yaşamıyorum turktelekom üzerinden vermiyorlar mı aynı interneti, benle alakalı bir sorun olabilir mi, çünkü bende diğerlerine geçip 100 150 lira daha az ödemek istiyorum
Aynı altyapı aslında ama hizmet farkı olabilir, bulunduğun bölgeye göre de değişebilir. TTNET'in her türlü daha fazla müşterisi var, şikayet de fazla. Turknet aynı müşteriye sahip olsa yine aynı küfürleri yiyecek. Biraz şansa da bağlı. Mesela şu an bulunduğum yerde 2 yıldır TTNET ile hiç sorun yaşamadım.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bende uzun zamandir turknet kullaniyorum kusursuz defil ancak guzel kusurlari var kul sonucta

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,861
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bende Türknet'te aylarca rezalet çekmiştim aynı altyapıyla Telekom'a geçince hiçbir sorun yaşamadım. Bu işler öyle olmuyor işte :D

Top Bottom